Gå til sidens hovedinnhold

Spenstig cup-odds

Tredje runde i cupen starter med klassikeren Vålerenga - Mo IL på Ullevaal i kveld. Sjekk Nettavisens tips her.

Tips og analyser til øvrige kamper

Nettavisens fotballguide

David mot Goliat på landslagsarenaen
3. runde NM. Hjemmelaget slet lenge med Mjøndalen i forrige runde, og har også store problemer med å score mål i Tippeligaen. 2-4-0 på hjemmebane, nærmer seg ett år uten tap på Ullevaal. Mo ligger i samme 2. divisjonsavdeling som Vålerengas forrige motstander, Mjøndalen. De to lagene spilte 0-0 nylig, og ligger som nummer fire og fem på tabellen med like mange poeng. Vant forrige kamp 4-1 over Sprint/Jeløy, men har tapt de tre siste bortekampene mot hard motstand. 2-0-3 borte totalt. Tomålscoreren fra forrige kamp, Andreassen, mangler.

Borteoddsen kan friste mot et Tippeligalag med scoringsvegring. Mo er et klassisk hjemmelag, og får trolig problemer på Ullevaals brede naturgress. 4,50 på at seieren blir med to mål har brukbar verdi, og kan prøves med en liten innsats.

Godkjent favorittodds
Ganddal er i meget svak form. Sist tapte de 0-2 borte mot Bjerkreim, som før den kampen hadde tapt 11 på rad! 0-1-3 på de fire siste kampene. Egersund har begynt å finne tilbake til gamle takter, og klatrer nå jevnt og trutt på tabellen. fire av de fem siste har endt med seier, og de har faktisk vært bedre borte enn hjemme så langt. 3-1-1 på fremmed gress. Egersund vant 2-0 her tidligere denne sesongen, og vi mener de stiller med enda større vinnersjanser denne gang. Norsk Tipping sin odds tåler absolutt sammenligning, og vi anbefaler noen kroner på B til 1,85.

Sjekk også dagens tips på Momarken