Gå til sidens hovedinnhold

Spill med Nettavisen om 30 mill.

I lørdagens V75-omgang på Klosterskogen er det mulig å vinne rundt 30 millioner. Spill her!

Komplette vurderinger og tips til V75 på Klosterskogen vil du finne i Nettavisens travmagasin lørdag morgen. Du kan også levere en Lyntoto-kupong til 96 kroner øverst til venstre på travmagasinet.

Norsk Rikstotos V75-spill er det spillet med de største premiene. Siden V75-spillet startet i 1995 har 33 vinnere vært alene om å ha 7 riktige. Sist gang dette skjedde, var lørdag 9. september, da noen kamerater vant 43,9 millioner kroner.

I november i fjor ble utbetalingen for 7 rette over 40 millioner, mens den aller største gevinsten kom i juni i 2004. Da ble en kupong belønnet med 51 millioner kroner.

Travtipsene våre har gitt meget god avkastning de siste ukene: Nettavisen spilte inn 75.000

Lørdagens omgang på Klosterskogen ventes å bli en pangdag både sportslig og økonomisk. Det er ventet en omsetning på ca 17-19 millioner kroner. Det betyr at en eventuell alenevinner kan stikke av med mellom 26 og 30 millioner.

Interessante løp

Det er spennende V75-løp som serveres på Klosterskogen lørdag. Ice Cool Lady og Bjønnum Odin blir to av dagens største favoritter. Begge bør ha gode vinnersjanser feilfritt, men ingen av de to er helt stø på beina.

V75-spillet innledes med et hoppeløp, som er av den utfordrende sorten spillemessig. I det avsluttende løpet er en av forgrunnsfigurene, Røste Bo, strøket. Det gjør løpet mer åpent enn på forhånd antatt.

En av dagens nøkkelkusker, blir Tom Erik Solberg, som har hatt flott sving på seiershjulet de siste månedene. Vi har tatt en prat med 31-åringen, og hans vurderinger av egne oppsitt kommer i løpet av kvelden. Våre tips vil være klare lørdag morgen.

Vi tror det kan bli en blanding av favoritter og outsidere lørdag, og det skal som kjent ikke så mye til før det blir pen utbetaling i V75.

.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin