Gå til sidens hovedinnhold

Spill om 38 millioner

Vi satser på to bankere i lørdagens V75 på Jarlsberg. Her finner du våre tips, og kan spille om 38 millioner kroner.

Her finner du Nettavisens V75-tips til Jarlsberg lørdag.

Jarlsberg travbane er inne i sin tradisjonelle festuke, og i helgen er det flusst av sportslige perler. Det er også gedigne penger å kjempe om for spillerne. Jokerpotten er nå steget til nesten 33 millioner kroner, og det betyr at en eventuell alenebong på Jarlsberg lørdag er verdt rundt 38 millioner.

Jackpot i V65
Også søndag er det store penger å spille om. I onsdagens V65 på Jarlsberg var det ingen som klarte å prikke alle seks vinnerne, og dermed overføres litt over 2 millioner til søndagens sekserpott på samme banen. Da arrangeres nordisk V65, og det forventes en omsetning på rundt 10 millioner kroner.
Vi kommer tilbake med forhåndsstoff og tips til søndagens løp.

Lørdagens V75 tror vi kan bli en fin blanding av favoritter og outsidere. Vi velger å spille med to bankere. En av disse kommer i hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix. Tinita Love var nærmest enerådende i årgangen i fjor, men ble skadet på tampen av sesongen. I kvalifiseringen gjorde hun et flott comeback, og feilfritt kan neppe hennes medsøstre stå imot superhoppa.

Omgangen inneholder et hoppeløp for hver rase, og begge virker noe åpne. Vi velger å gardere endel i disse to løpene.
Som vanlig står det også et 4-års løp for kaldblods på programmet denne helgen. Her møtes flere av de beste i årgangen, og vi tror det kan bli et spennende oppgjør. Junior Jokern har vist knallform i de to siste startene, men skal denne gangen forsøke å hente 60 meter tillegg på Frønes Arne.

V75-5 og V75-6 er kaldblodsløp hvor det kan komme overraskelser. Vi satser på at det holder med fire hester i den femte avdelingen, men garderer bredt på det største forslaget i den sjette avdelingen.

Folkefest
Som vanlig er Jarlsberghelgen en folkefest, og i tillegg til stor sport og millionsjanser i spillet, er det flusst av aktiviteter for alle på banen. Vi anbefaler alle som har mulighet å ta en tur innom Vestfoldarenaen i løpet av helgen.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin