Gå til sidens hovedinnhold

Spill på to formsterke hjemmelag

Nettavisen har plukket ut to formsterke hjemmelag til kveldens spillforslag, som gir drøyt fire ganger innsatsen. Sjekk kveldens beste spill her.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Vinner komfortabelt
Roma er sammen med AC Milan det laget som er i stand til å utfordre Inter om seriegullet i Serie A, flott start med tre seirer på like mange forsøk og 7-0 i målforskjell. Ingen fravær av stor betydning. Gjestene har 5-3-1 i Ukraina. Startet sesongen dårlig, men kommer fra fem strake seirer nå. Ligger likevel hele syv poeng bak ledende Shaktar Donetsk. Diakhate suspendert, én mann på skadelisten.

Roma vinner en slik kamp på hjemmebane. Ukrainerne legger seg garantert lavt, uten at det er noen uvant situasjon for hjemmelaget. Nesten to ganger pengene for seier med 0-1-handicap spilles.

Møter Steua på et perfekt tidspunkt
Slavia Praha overrasket ved å ta seg hit på bekostning av Ajax, vant begge kampene med ett mål. Hvilte Smicer da det ble 0-0 i forrige seriekamp, fire strake seirer før det. Ingen vesentlige fravær. Steua Bucuresti er uten scoring på sine tre siste seriekamper, og etter sigende skal klubbeieren ha krevet å plukke ut laget sammen med trener Hagi fremover. Tre spillere som ville vært aktuelle fra start er ute med skader.

Veldig fine forutsetninger for hjemmelaget, vi spiller H til godkjent odds.

100.000 kr til fordeling
Som i går skal det deles ut en bonuspott til kveldens vinnere på Oddsbomben. Tips og analyse til de aktuelle kampene ligger i Nettavisens Oddsmagasin . Målfattige oppgjør for United og Arsenal synes nærliggende, mens Barcelonas stjernegalleri kan trenge en målfest etter 0-0 i to av de tre første kampene i Primera.