Gå til sidens hovedinnhold

404 - File Not Found

[]

Spill Viking Lotto før prisen øker

Onsdag klokken 18.00 øker prisen. Lever kupongen her og nå.

Nå nærmer den norske lykketallspotten og tilhørende rekkeprisøkning i Viking Lotto seg, men husk at du kan få både 5- og 10-ukerskuponger til gammel pris fram til onsdag kl. 18.

Les også: Har du penger du ikke vet om?

Torsdag 15. mars skjer det endringer i Viking Lotto. Da begynner byggingen av en egen norsk lykketallspott. Samtidig økes rekkeprisen til 5 kroner.

5- og 10-ukers til gammel pris

Men - den nye rekkeprisen gjelder ikke flerukerskuponger levert før onsdag 14. mars kl. 18.00. Det betyr at du kan levere både 5- og 10-ukerskuponger med rekkepris 4 kroner fram til onsdag 14. mars kl. 18.00. Da får du alle ukene til gammel rekkepris - selv om de strekker seg inn i perioden der rekkeprisen har økt.

Du er selvsagt med i kampen om den nye norske lykketallspotten selv om du spiller før rekkeprisen øker.

Her kan du levere kupongen på mobilen

Jackpot onsdag

Det er selvsagt også verdt å merke seg at ingen hadde seks rette forrige onsdag. Det betyr jackpot med cirka 23 millioner kroner i mulig premie onsdag 14. mars.

Maksimalt 100 millioner

Den norske lykketallspotten kommer i tillegg til den nåværende lykketallspotten, og den kan gjøre at en norsk spiller vinner 100 millioner kroner mer enn en vinner fra et av de andre landene.

Den norske lykketallspotten øker hver eneste uke, men når den kommer opp i 100 millioner kroner, vil den bli fryst på dette beløpet. Potten vil bli stående på 100 millioner kroner helt til vi får en norsk vinner/norske vinnere av lykketallspotten. Så snart potten når 100 millioner starter vi byggingen av en ny norsk lykketallspott, som står klar til å ta over når den første potten blir utbetalt. På den måten vil vi kunne få en stor lykketallspott allerede uken etter at forrige pott er utbetalt.

Dersom lykketallet går og det kun er vinnere fra de andre Viking Lotto-landene, vil den norske lykketallspotten ikke bli utbetalt. Er det både norske og andre vinnere, vil den norske lykketallspotten kun gå til de norske vinnerne.

Her kan du levere kupongen på nett

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken