Det har ikke akkurat vært noen hemmelighet at Marouane Chamakh skal spille for Arsenal neste sesong, men fredag kveld ble det hele offisielt.

26-åringen har skrevet under på det klubben på sin nettside beskriver som en langtidskontrakt.

Fra Bordeaux
Spissen kommer gratis fra franske Bordeaux, der han var Bosman-spiller. 26-åringen scoret 79 mål på 293 kamper for franskmennene.

- Chamakh er en spiller med mye kvalitet, og passer bra i engelsk fotball. Han er også en fighter. Han er god i luften og en god lagspiller, forteller Arsenal-sjef Arsène Wenger.

- Vi er meget fornøyd med at han er klar for Arsenal. Dette er en spiller vi har beundret i lang tid, og vi vet at han vil levere varene, sier Arsenal-manageren.

Stor interesse
Spissen er født og oppvokst i Frankrike, men spiller landslagsfotball for Marokko. På 53 opptredener har han nettet 27 ganger for den afrikanske nasjonen.

- Uten tvil, Arsenal var mitt førstevalg. Det er en drøm å spille for et lag med en slik historie. Flere engelske klubber var ute etter signaturen min, men jeg gjorde det klart fra første stund at jeg ville til Arsenal, sier den ferske «Gunners»-spissen.

Chamakh er tildelt trøye nummer 29, og vil slutte seg til lagets treninger i starten av juli.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!