Gå til sidens hovedinnhold

Spitznogle saksøkt

Nå må sexeksperten møte i retten.

Sexekspert og kjendis-psykolog Kristin Spitznogle er saksøkt av paret som kjøpte boligen hennes i 2003, skriver Nordlys .

I juli 2003 solgte Spitznogle og hennes tidligere samboer en sentralt beliggende enebolig i Tromsø for 2.270.000 kroner.

I ettertid hevder de nye eierne at de fant flere feil ved boligen, og nå må partene møtes i retten. Feilen skal knytte seg til det skiferstenbelagte taket på huset.

Tause
– Jeg ønsker ikke å kommentere saken og ber deg ta kontakt med min advokat, John Christian Elden, er sexologens kommentar overfor avisen.

Ifølge Elden bestrider hun noen kunnskap om feil ved huset.

Motpartens advokat Ken Olav Warth sier til Nettavisen at hans klienter ikke ønsker å kommentere saken.

Det er satt av to dager til saken i Nord-Troms tingrett i mai.

Lokkemiddel
Men det er ikke første gang Spitznogle skaper bolig-rabalder: I august i fjor brukte hun seg selv som lokkemiddel når hun skulle selge bolig.

På finn.no ble det lagt ut flere bilder av psykologen i boligannonsen. Bildene ble fjernet, og Spitznogle sa hun var oppgitt over avisens artikkel, som hun mente var en «megler-tabbe».

- Saken handler om at jeg skal selge en bolig i Tromsø. Det er en kamerat som har tatt fotografiene, og tok flere bilder som aldri var ment til boligannonsen. Jeg sendte alle bildene per mail til megler i en mappe, men sa eksplisitt at ingen bilder jeg fremkommer på skal brukes, sa hun da.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv