Gå til sidens hovedinnhold

- Spurs bør oppnå noe nå

Det mener tidligere Tottenham-spiller.

Tottenham har fått en god åpning på den inneværende sesongen i Premier League og klubben står med 12 poeng etter fem runder.

Det er kunne byrival Arsenal som har like mange poeng så langt.

Spurs mistet stjernen Gareth Bale til Real Madrid i sommer, men har investert pengene bra og hentet flere solide forsterkninger før denne sesongen.

Folk som Paulinho, Erik Lamela, Roberto Soldado, Christian Eriksen, Vlad Chiriches, og Etienne Capoue har alle sluttet seg til White Hart Lane-laget.

- Burde oppnå noe
I tillegg hadde manager Andre Villas-Boas også en meget habil stall tilgjengelig fra før, og med de nye fjesene på plass virker troppen svært, svært god.

Den vurderingen er tidligere Tottenham-spiller, som nå holder til i Cardiff City, Steven Caulker enig i. Han mener Tottenham har én av de sterkeste troppene i Premier League.

- Med den troppen og de folkene som Spurs har hentet inn i sommer, så burde de oppnå noe, sier stopperen til Daily Mirror.

- De har brukt mye penger, og når lag bruker så mye penger, venter man også at de skal vinne viktige trofeer, sier Caulker videre om gamleklubben.

- Bevegelse
I forrige runde slo Tottenham nettopp Cardiff 1-0 på bortebane. Paulinho ble matchvinner for de liljehvite på overtid.

- Det er litt annerledes nå. De har ikke Bale, og han var en stor trussel, men de nye spillerne virker gode. De hadde fin bevegelse i angrep, synes jeg, sier stopperen.

- Når du kan bytte inn en rådyr spiller som Lamela mot slutten, da blir det vanskelig for motstanderen. Spurs vil bli en håndfull for alle lag, sier Cardiff-spilleren.

Stopperen trekker spesielt fram to mann, som var tøffe å håndtere.

- Tottenham har brukt pengene på spillere med stor bevegelse. Med folk som Eriksen og Soldado framover, må motstanderen være våken hele veien, sier Caulker.

Premier League-nykommer Cardiff har også fått en brukbar start på sesongen og holder seg enn så lenge unna nedrykksplass. Med fem poeng er waliserne nummer 16.

Kommentarer til denne saken