Gå til sidens hovedinnhold

Stabæk knuste serielederne

Står med tre strake seiere.

Ranheim har vært nær suverene så langt i årets Adeccoliga, og har hatt strak kurs mot et opprykk til Tippeligaen.

Søndag fikk imidlertid eliteseriedrømmene et solid skudd for baugen, da trønderne ble valset over av Stabæk på Nadderud.

Herlig avslutning på kampen
Hjemmelaget gikk til pause med 2-0-ledelse, etter mål av Fredrik Brustad og Stian Sortevik, og i andre omgang fortsatte målfesten. Franck Boli la på til 3-0, og en redusering av Jo Sondre Aas hjalp lite for Ranheim.

Knappe ti minutter før full tid punkterte Anders Trondsen kampen med en herlig 4-1-scoring, da han dro ballen forbi en haug av Ranheim-spillere før han limte kula i krysset.

Seieren betyr at Stabæk klatrer opp på sjetteplass, en tabellplassering som vil gi kvalifiseringsspill til Tippeligaen når sesongen er ferdigspilt.

Tre strake seiere
Det er en god prestasjon, med tanke på at laget spilte uavgjort i de tre første kampene i sesongen. Nå står Stabæk med tre strake seiere.

Ranheim topper fortsatt tabellen, to poeng foran Bodø/Glimt på andreplass.

Sandefjord på tredjeplass, som har like mange poeng som Bodø/Glimt, klarte bare 1-1 hjemme mot svakt plasserte Ullensaker/Kisa. Hødd, som også kjemper om direkte opprykk, tapte 0-2 hjemme for Vard Haugesund - som før runden lå helt på bunn av tabellen.

MER FRA NETTAVISEN:

Kommentarer til denne saken