Gå til sidens hovedinnhold

Stabæk-stjerne kan miste seks uker

- Jeg klikker hvis jeg blir borte så lenge, sier Veigar Páll Gunnarsson.

FORNEBU (Nettavisen): Endelig var han tilbake, Stabæks hjemvendte sønn Veigar Páll Gunnarsson. I generalprøven mot Molde for halvannen uke siden scoret han to, i seriepremieren mot Odd gjorde han akkurat som i glansdagene – først serverte han spissmakker Daniel Nannskog, deretter Johan Andersson, og svenskene scoret.

- Det var veldig godt å være tilbake igjen, du vil ikke tro hvor mye jeg gledet meg til å spille før kampen, sier Gunnarsson til Nettavisen.

Kan komme til å klikke
Et skår i gleden er det likevel. Etter en drøy times spill i Skien hinket Stabæk-spissen ut med smerter i låret, og nå frykter islendingen det verste. Tre dager etter Odd-kampen har han fortsatt vondt på innsiden av låret, og han har ikke sparket en ball siden.

- Hvis det er det en skikkelig strekk, så kan jeg bli borte i seks uker.

- Er det så alvorlig, så klikker jeg, sier Gunnarsson.

For – er det én ting den islandske landslagsspilleren er, så er det spillesugen. Kun 150 minutter med ligafotball ble det under eksiloppholdet i Frankrike, nå vil han spille ball – ikke sitte på sidelinja oppå en treningssykkel.

Har funnet tilbake godfølelsen
Svaret får han først torsdag ettermiddag, da resultatet av MR-undersøkelsen han skal til blir klart.

- Jeg håper virkelig bare at det er en liten krampe, og ikke en skikkelig strekk.

- I min forrige Stabæk-periode var det sånn at jeg visste at jeg ville score eller få en målgivende da jeg gikk ut på banen. Den følelsen var i ferd med å komme tilbake nå, og jeg håper for alt i verden at jeg ikke blir lenge borte.

Vil revansjere cupfinaletapet mot VIF
Ifølge Stabæks fysioterapeut, Tor Østhagen, deler man inn denne type skader inn i fire kategorier. Kategori én er minst alvorlig, og gir bare noen få dager på sidelinja, kategori fire er den verste, og medfører vanligvis seks til åtte uker på sidelinja. I beste fall kan altså Stabæk-stjerna være klar til lørdagens storkamp mot Vålerenga.

- Jeg håper virkelig det, det er alltid moro å slå Vålerenga. Vi scoret seks mål i den forrige seriekampen jeg spilte mot dem.

- Samtidig var min siste kamp for Stabæk i 2008 nettopp mot Vålerenga, da vi tapte 4-1 i cupfinalen. Det la en liten demper på kanonsesongen vår, sier en revansjesugen Veigar Páll Gunnarsson til Nettavisen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken