Gå til sidens hovedinnhold

Stanser bestilling av ny Potter

Er du en av dem som allerede har satt deg på liste for å sikre deg den engelske utgaven av «Harry Potter and the Deathly Hallows», må vi skuffe deg.

(SIDE2:) Amazon og andre nettbokhandlere gikk kjapt ut og begynte å ta bestillinger på den sjuende og aller siste Harry Potter-boka da den endelige tittelen ble kjent før jul.

LES: Avslørte siste Potter-tittel

- Verdens mest etterlengtede

Men forlaget Bloomsbury i Storbritannia heller kaldt vann i årene på fansen og sier at de ennå ikke har åpnet for forhåndsbestillinger. Rett og slett fordi boken ikke er ferdig skrevet.

Har ikke manus
«Harry Potter and the Deathly Hallows» har vært ryktet å komme ut I juli, men Bloomsbury er meget stille om den saken.

- Vi sitter ikke på informasjon om forhåndsbestilte bøker og vi vil heller ikke basere opplaget vi trykker på det som allerede skal være meldt inn andre steder, sier en talsmann for JK Rowlings forlag.

Hun fortsetter med å si at forlaget ikke vil slippe noe informasjon om det siste Potter-eventyret før de faktisk har fått manuskriptet i hende, og det har de ikke.

- JK Rowling skriver fremdeles så vi har ikke gitt noen tillatelse til å ta forhåndsbestillinger, heter det.

- Bestselger allerede
Amazon og andre som la ut boken som forhåndsbestilling konkluderte kjapt med at «The Deathly Hallows» var en bestselger på bakgrunn av bestillingene som er kommet inn.

Amazon.co.uk har allerede satt en pris på boken og er klar til å selge den, når den måtte komme.

Tittelen har forøvrig skapt en opphetet diskusjon blant leserne av bøkene om trollmannseleven. Det antas at den har noe med de såkalte magiske gjenstandene, horcruxes, som Harry Potter fikk i oppdrag å spore opp og ødelegge i bok seks.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet