Gå til sidens hovedinnhold

- Steinar Pedersen kan bli Start-trener om få dager

Hevder at partene allerede har snakket sammen.

Start er i samtaler med Jerv-trener Steinar Pedersen om trenerjobben i Kristiansand-klubben, og håper å presentere en ny trener tidlig i neste uke.

Det skriver Kristiansand-avisa Fædrelandsvennen fredag kveld.

- Har pratet sammen denne uken

Både Start og Jerv har tidligere benektet at det har vært offisiell kontakt mellom klubbene, men avisen hevder å sitte med opplysninger fra sentrale kilder i begge klubber som forteller at Start tidligere denne uken tok kontakt med Jerv med spørsmål om å få snakke med Pedersen om trenerjobben i Start.

Svaret fra grimstadklubben var «ja».

Ifølge Fædrelandsvennen har samtalene pågått i noen dager allerede, og kommet så langt at Start håper å presentere Kristiansen som ny trener allerede tidlig neste uke.

Suksesstrener

Steinar Pedersen tok Jerv fra 2. divisjon til Obos-ligaen på første forsøk i 2014, og sørlendingene overrasket alle med å ta seg helt til playoff-finale mot nettopp Start denne sesongen.

I kampen om tippeligabillett neste sesong måtte imidlertid Jerv gi tapt for «storebror» fra Kristiansand, og nå ser det også ut som om klubben må se suksesstreneren forsvinne til Start.

Som spiller startet og avsluttet Pedersen karrieren i Start, og var også innom Borussia Dortmund, Lillestrøm, IFK Gøteborg og Strømsgodset.

Kommentarer til denne saken