Steinar Eriksen fra Oppegård i Akershus hadde lenge vurdert om han burde flytte boliglånet til en bank med bedre rentebetingelser. Men som så mange andre av oss har det blitt med tanken.

Prøv selv:
Sjekk om også du kan spare tusenlapper med Nettavisen.

- I en hektisk hverdag har jeg rett og slett ikke tatt meg tid til å troppe opp i banken med masse papirer, forteller Eriksen til Nettavisen.

Sparte 20.000-25.000 kroner
Nylig kom han over den nye gratistjenesten Minrente på Nettavisen.

- Det var enkelt å registrere seg, og jeg fikk en kjapp tilbakemelding om at vi kunne spare mellom 20.000 og 25.000 kroner i året på å flytte boliglånet på 2,5 millioner kroner, forteller tobarnsfaren.

- De klarte å forhandle frem en veldig bra avtale, og vi fikk senket renten med over 1 prosentpoeng. I tillegg kom tilbudet fra akkurat den banken jeg ønsket å plassere lånet i. Helt suverent! mener Eriksen.

Han forteller at det var jubel i heimen da han fortalte hvor mye de hadde spart på boliglånet.

- Kona ble veldig fornøyd, men pengene blir sikkert borte på shopping, ler han.

Oppfordret vennene
Finansmarkedet har vært svært turbulent de siste ukene, og mange nordmenn har allerede fått merke den økende renten på kroppen. Eriksen er derfor spesielt glad for at han og familien fikk bedre betingelser nå.

- Det hjelper helt klart, og jeg sier ikke nei takk til å spare mellom 20.000 og 25.000 kroner, fortsetter Eriksen.

41-åringen sendte inn de nødvendige papirene elektronisk. Samme dag som han slo til på tilbudet, møtte han opp i sin nye bank og skrev under på papirene.

- Alt gikk fort, og det var veldig enkelt å flytte lånet. Jeg har anbefalt tjenesten til venner, familie og kolleger. Mange har sagt at de vil prøve tjenesten, avslutter den lykkelige familiefaren.

Prøv selv:
Sjekk om også du kan spare tusenlapper med Nettavisen.

Les flere artikler om bolig på Nettavisen.no/bolig.