Gå til sidens hovedinnhold

Stekte ektemannen i panne

En brasiliansk kvinne er dømt for å ha drept sin ektemann, kuttet ham i småbiter og stekt dem i en panne.

Rosanita Nery dos Santos (52) ble dømt til 19 års fengsel i en brasiliansk domstol i Sao Paulo for å ha drept sin ektemann som var en pensjonert politimann. Selve drapet fant sted for to år siden i Salvador som ligger nordøst for Sao Paulo, melder nyhetsbyrået AP.

Hundre småbiter
- 23. juni 2005, dopet Rosanita Nery dos Santos sin ektemann og drepte ham med kniv mens han sov. Deretter parterte hun liket hans i mer enn hundre småbiter som hun kokte og stekte før hun pakket dem inn i plast, og gjemte dem under trappen, sa Idmar Bonfim, talsmann for politiet i Salvador.

Svart magi
Ifølge Bonfim ble kvinnen avslørt etter at politiet fikk inn et anonymt telefontips. Bonfim opplyste at drapet kan ha vært en del av et ritual innen svart magi eller et forsøk på å få utbetalt ektemannens livsforsikring. Kvinnen nekter for at hun drepte ektemannen, men innrømmet å ha kuttet opp liket i småbiter.

- Hun hevder at maskerte ranere brøt seg inn i huset og drepte ektemannen hennes. Deretter tvang de henne til å kutte opp liket og steke det for å hindre at stanken fra liket skulle varsle naboene, sa Bonfim.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner