LIVERPOOL - ASTON VILLA 0-1:

Det var spilt rundt 20 minutter av oppgjøret mellom Liverpool og Aston Villa på Anfield lørdag, da Mario Balotelli fikk seg en aldri så liten luftetur.

Villas Philippe Senderos spente rett og slett beina under Liverpool-stjernen, selv om ingen av de to spillerne var i nærheten av ballen akkurat da.

I TV 2s studio var ekspertene klare på at det kunne gitt rødt kort.

- Dette kan du gi rødt kort på. Han sparker ned en fyr midt på banen. Det er ikke tvil om at du kan gi rødt kort på det, sier Alexander Schou.

- Han (Senderos) er en gris. Han har gjort det tidligere også, mot Newcastles Emmanuel Riviere, men da fikk han heldigvis gult kort. Dette er dumt av en ellers så oppegående fyr. Han snakker seks eller syv språk flytende, men gjør likevel slike korka ting ute på fotballbanen, oppsummerer TV 2-profilen.

- Sånn som skjer
Ekspert Per-Jarle Heggelund var heller ikke imponert.

- Det er kynisk og grisete. Villa-fansen har også prøvd å hjelpe til med litt hån fra tribunen, for å ta Balotelli ut av kampen, sier Heggelund.

Etter kampslutt måtte Senderos forklare seg i et TV 2-sendt intervju.

- Vi løp mot hverandre og det er sånt som skjer. Jeg tror ikke at noen skade er gjort. Det er uansett ikke min jobb å vurdere situasjonen, sier han.

- Det er ikke mange som kommer til Anfield og vinner. Vi viste god moral og leverte en god prestasjon i dag. Alle gjorde jobben sin, sier sveitseren.

Det var også et par andre omdiskuterte situasjoner på Anfield lørdag og både Adam Lallana og Alan Hutton fikk gule kort med rødskjær i, etter taklinger som var beinharde. De gikk ut over Tom Cleverley og Raheem Sterling.

Kranglet ballen i mål
I målprotokollen var det gjestene fra Birmingham som hadde mest å glede seg over. Villa tok nemlig ledelsen etter ti minutters spill.

Vakkert var det ikke, da Gabriel Agbonlahor fikk kranglet ballen i mål bak Simon Mignolet etter et hjørnespar, men. stygge mål teller, de, også.

Liverpool startet kampen uten stjernene Daniel Sturridge og Raheem Sterling. Inn var nykommere som Lallana og Lazar Markovic kommet, men de klarte ikke å sette sitt preg på angrepsspillet på samme måte som nevnte duo.

Det var faktisk bortelaget som hadde de største sjansene før pause, men en noe utrygg Mignolet slapp med skrekken og så kun én ball bak seg.

For vertene var Balotelli småfiks ved et par anledninger, men italieneren klarte ikke å sette sitt store preg på kampen. Lazar Markovic hadde et par småsjanser tidlig i omgangen, men hadde ikke stilt siktet helt riktig.

Nevnte Senderos fikk en gigantsjanse noen minutter etter 1-0-scoringen, da han fikk gå opp helt fritt og heade, men bommet grovt på målet.

Sterling kom inn
I andre omgang handlet mye om Liverpool og trykket mot Aston Villas mål økte da Raheem Sterling ble byttet inn for Lallana i det 60. minutt.

De røde overtok mye av spillet, men slet fortsatt med å skape de helt store sjansene foran Brad Guzan i Villa-buret, selv om det lå noe i luften.

Først inne i de siste ti minuttene fikk Liverpool en virkelig kvalifisert målsjanse. Philippe Coutinho dro seg mot mål og klinket til - i stolpen. Den hadde Guzan aldri i verden tatt, om ballen hadde gått på innsiden av rammeverket.

Liverpool presset ytterligere på for et vinnermål, men klarte ikke å lirke opp et tappert Aston Villa-forsvar. Dermed kunne gjestene juble til slutt.

Liverpool står med seks poeng etter de første fire kampene denne sesongen. Aston Villa har noe overraskende plukket hele ti poeng så langt i høst.