(SIDE2): Etter å ha avsluttet sitt samarbeid med Norwegian, satser Sterling offensivt på Oslo og Gardermoen. Nå åpner de åtte nye avganger til populære vinterdestiansjoner.

Ski og storby
De aktuelle rutene går til Chambéry, Salzburg, East Midlands, Brüssel, Dortmund, London, Paris og Billund.

Les også:

Flybilletter kan bli gratis
Mer konkurranse i luften
Snart kan mobilen brukes på flyet
Vil stoppe Ryanairs prisgaranti
Snart reiser vi uten bagasje
Her er fluktrutene

Destinasjonene inkluderer både noen fine utgangspunkt for skiturer til alpene, fotballferie og tradisjonell storbyferie. De billigste prisene vil ligge på alt mellom 199 til 699 kroner.

- Sterling tilbyr sine reisende å fly til attraktive steder i Europa til en meget lav pris, reklamerer selskapets salgsdirektør Michael T. Hansen i en pressemelding.

Billig billig
Tidligere har det blitt spekulert i at billigere billetter kan bli konsekvensen av at Sterling og Norwegian avslutter samarbeidet. Så langt er et større rutetilbud ut av landet blitt en realitet.

Både SAS og alle lavprisselskapene har de siste ukene kommet med en rekke «tilbud» for de som enten er tidlig ute, kan reise på mer alternative dager og ikke har for mye bagasje.

Ryanair feirer sine ti år i Norge med 100.000 seter til 40 kroner. Her kommer det garantert noen ekstra utgifter i tillegg.

Les mer her: Lavpris kan bli dyrt