Gå til sidens hovedinnhold

Stjal tre safer

Tyver robbet butikk for tobakk og trikkekort. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra årets første politilogg:

Kinaputter ble brann
ELLINGSRUD: Kl. 23.20 i går ble det meldt om en brann i en container i Harald Sohlbergs vei. Brannvesenet slukket brannen, og politiets melder så noen unge gutter løpe fra stedet. En politipatrulje observerte guttene og tok dem igjen. Den ene gutten var i besittelse av en kinaputt. De to - 15 og 16 år gamle - ble kjørt til Stovner politistasjon, deretter hjem til sine foreldre.

Bil trillet inn i bil
FURUSET: Halv ett i natt ble det meldt om en bil som hadde trillet inn i en parkert bil i Usholtveien på Furuset. Den 22 år gamle mannen og den 22 år gamle kvinnen fylte ut skademeldingsskjemaer og alt ordnet seg på årets første dag.

Bil med uklart eierforhold avskiltet
VOGTSGATE: kl. 03.20 kontrollerte politiet en bil i Vogts gate. Det viste seg at denne bilen var solgt tre ganger i løpet av de siste to månedene. Føreren av bilen hevdet at han hadde lånt den, og på grunn av uklare eierforhold ble bilen avskiltet på stedet da bilen trolig var tatt i bruk før omregistrering var foretatt. Bilen ble parkert og nøklene tatt med til Sentrum politistasjon hvor den rettmessige eier kan hente disse - og så ta hånd om bilen sin.

Beruset mann slo på biler
RODELØKKA: Kl. 04.35 ble det meldt om en beruset mann som gikk løs på biler som sto parkert i Gøteborggata. Melderen hørte også at noe knuste. Politiet rykket ut til stedet og fant en blodig mann med skader i ansiktet i Sofienbergparken. Den 23 år gamle mannen ble kjørt til legevakten.

Safer med sporveiskort stjålet
STORGATA: Fra en butikk i Storgata kom det kl. 05.34 melding om et innbrudd hvor tre safer var stjålet. Safene inneholdt sporveiskort, tobakk m.m. Innbruddet har skjedd mellom kl. 02.00 og 04.30 i natt og tyvene har brukt vinkelsliper. Politiet vil etterforske saken i løpet av dagen.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken