Joe Cole krevde for mye penger, og fikk ikke fornyet kontrakten sin i Chelsea.

Nå ser det ut som om Arsenal blir hans nye klubb. Det skriver den engelske nettutgaven av goal.com torsdag.

Bør unngå skade
De hevder også å sitte på flere detaljer i forbindelse med overgangen. Ifølge nettstedet er Cole blitt enig med Arsenal om en treårskontakt verdt 80.000 pund i uka, og den offensive midtbanespilleren skal allerede ha satt navnet sitt på papirene. Det eneste som gjenstår er at Cole, under fotball-VM, viser at det ikke er noe i veien med den fysiske formen. Etter VM må han nemlig gjennom en større legesjekk, og Arsenal har en klausul om at de kan trekke seg fra avtalen hvis han ikke skulle bestå den.

Chelsea-spilleren skal allerede, forrige mandag, ha gjennomført en enkel legesjekk for Arsenal, og det skal ha vært nok til å overbevise Arsene Wenger om at det var rett å satse på 28-åringen.

Bakgrunnen for legesjekk-klausulen er selvsagt at Cole har slitt veldig med skadeproblemer de siste par årene, og han har heller ikke spilt fulle 90 minutter for Chelsea siden februar.

Les også:Torsdagens Premier League-rykter

- Cole har signert
Informasjonen om at Cole har bestemt seg, stemmer også med Harry Redknapps uttalelser for en liten stund siden.

- Jeg ville elsket å signere Joe, men han er allerede klar for en annen klubb, sa Tottenham-manageren for kort tid siden.

Dermed ser det ut som om Tottenham, samt Manchester United, Liverpool og Manchester City, som også har vært interessert i Cole, må se andre steder etter forsterkninger i sommer.

Stemmer goal.coms opplysninger blir Cole Arsenals andre stjernesignering denne sommeren. Tidligere har Wenger sikret seg Bordeaux-spiss Marouane Chamakh.

PS. Goal.com har tidligere også kommet med avsløringer rundt Arsenal, og er ikke kjent for, som andre engelske tabloider, å strø om seg med med såkalt spekulative og eksklusive saker.