Gå til sidens hovedinnhold

Stjernetrener åpen for Premier League

- Alle spillere og trenere vil være der, sier Guus Hiddink.

Guus Hiddink er regnet som en av planetens beste fotballtrenere. nederlenderen har hatt en lang og suksessrik karriere.

For tiden holder treneren til i russiske Anzji, en klubb med mye penger, store stjerner og en sjans til å vinne Europa League denne sesongen.

Torsdag møter russerne engelske Newcastle, men kan få det tøft. I første møte ble det nemlig 0-0 i en ganske trist affære.

Hiddink har tidligere vært manager i engelsk fotball for Chelsea. Nederlenderen var midlertidig sjef i 2009 og vant FA-cupen med de blå.

Før møtet med Newcastle sier Hiddink at han gjerne returnerer som trener i Premier League.

- Jeg er jo ikke så ung lenger, men jeg har fortsatt mye energi og elsker det å være ute på treningsfeltet med gutta, sier Hiddink på en pressekonferanse.

- Men det er vanskelig å spå framtiden. Jeg trives selvfølgelig også i den jobben jeg har nå, jeg elsker den, sier treneren.

Hiddink er spesielt stolt over hvor fort Anzji har «steget i gradene».

- Anzji var en liten klubb i internasjonal fotball, men i løpet av et år har klubbens rykte vokst enormt. Klubben ønsker å satse, og det gir meg energi, sier han.

Hiddink legger likevel ikke skjul på at han har savnet livet i Premier League.

- Jeg hadde en veldig fin tid i Premier League. Under tiden min Chelsea spilte vi bra og hadde gode resultater, også mot Newcastle, sier Hiddink.

- Premier League er den ligaen alle ønsker å spille i. Det er også den ligaen managere og trenere ønsker å jobbe i. Alle liker de store ligaene, selvfølgelig, sier han.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '51zd9w6qkuhf1dkfph66buw1q', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-51zd9w6qkuhf1dkfph66buw1q', 'eplayer14');
Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken