Gå til sidens hovedinnhold

Stødig Juventus til topps

Tapsrekke på fire kamper mot Palermo ble stoppet med overbevisende spill.

JUVENTUS -PALERMO 3-0:

Juventus står fortsatt uten tap etter ti kamper i Serie A. Søndag vant laget enkelt hjemme mot Palermo.

Motstanderen fra Sicilia har plukket med seg trepoengere fra tilsvarende oppgjør de siste tre sesongene. Men søndag var det ingen tvil om at alle poengene ble igjen ved foten av Alpene.

Seieren betyr også at Juventus ligger i tet på tabellen, til tross for at de flest andre klubbene i Italias toppdivisjon har spilt en kamp mer enn Juve.

Giorgio Chiellini burde nikket hjemmelaget foran tidlig. Han rettet opp missen med å servere et glimrende innlegg til Simone Pepe etter 20 minutters spill.

Pepe fikk rikelig med tid og rom til å styre ballen inn bak Alexandros Tzorvas.

Grekeren i målet til gjestene måtte kapitulere for annen gang like etter sidebyttet. Tzorvas var sjanseløs på å avverge da Alessandro Matri banket ballen i nettet.

Matri var også involvert da et av de bedre angrepene i oppgjøret ble kronet med den tredje scoringen for Juventus. Spydspissen lurte samtlige Palermo-spillere da han hoppet over innlegget til Mirko Vucinic.

Dermed ble det en enkel jobb for Claudio Marchisio å ekspedere ballen fra montenegrineren videre i mål.

Udinese kunne tatt tabelltoppen dersom laget hadde vunnet bortekampen mot Parma. Den oppgaven ble imidlertid for vanskelig for Antonio Di Natale og co.

Parma vant 2-0 på eget gress etter mål av Jonathan Biabiany og landslagsspiss Sebastian Giovinco.

Kommentarer til denne saken