Gå til sidens hovedinnhold

Stoler på meglerne

Men det kan koste deg dyrt å velge feil.

En ny undersøkelse som Receptor har utført for eiendomsmeglerkjeden Krogsveen viser at nordmenn lar seg påvirke av meglerens innsats i boligjakten.

85 prosent av de spurte i undersøkelsen mener at god atmosfære på boligvisning bidrar til høyere salgspris. 83 prosent mener at meglerens innsats er vesentlig for å presse prisen oppover.

80 prosent mener at meglere er viktig bindeledd mellom selger og kjøper. 63 prosent mener meglere har god kunnskap om sitt lokalmarked og 70 prosent mener at det ikke er det samme hvilken megler en bruker ved boligsalg

- Resultatene viser hvor viktig det er å være seriøs og profesjonell i møte med kundene. Visningen er den viktigste arenaen for beslutning av kjøp av boligen. Derfor er kvaliteten på meglertjenesten avgjørende for om publikum blir interessert eller ikke. Megler må være aktiv og ha detaljkunnskap om boligen, samt ha god oversikt over nærmiljøet, sier Cathrine Wæraas Temmerud, direktør for konsept- og kompetanseutvikling i Krogsveen i en pressemelding.

Kommentarer til denne saken