Gå til sidens hovedinnhold

Stopp bandittene med sjokk-mp3

Nå trenger du ikke lenger velge mellom underholdning eller sikkerhet når du skal på joggetur.

(iBergen.no) Det er det amerikanske firmaet Taser som nå lanserer den absurde oppfinnelsen. Sikkerhetsutviklerne har funnet en måte å kombinere en elektrosjokk-pistol med en én gigabyte stor mp3-spiller, begge plassert i et handy etui.

Nyvinningen ble presentert for et forundret publikum på den årlige Consumer Electronics Show i Las Vegas denne uken, ifølge Ananova.

Sjokkeren har allerede fått tilnavnet iTaser, og det Arizona-baserte selskapet har stor tro på at den nå vil revolusjonere markedet.

Den er spesielt rettet mot kvinner, med feminint design i rosa eller leopardmønster. En talsmann for Taser uttalte på messen at dingsen ville tiltale kvinner som gjerne vil ha med seg et våpen på joggetur, men velger en iPod istedet.

- Mange kvinner føler seg ikke komfortable med å gå inn i en våpenforhandler og kjøpe en elektrosjokkpistol. Så nå har vi tilknyttet oss andre forhandlere, deriblant mobiltelefonbutikker der de har begynt å utstille dem ved siden av telefonene, sa han ifølge Ananova.

Grunnlegger av firmaet, Rick Smith, påpekte at personlig beskyttelse kan både være moteriktig og funksjonelt. En elektrosjokk-pistol fører strøm på inntil 50.000 volt, ifølge produsenten.

Taser, som går under mottoet «Changing the world and protecting lives», har allerede solgt 160.000 elektrosjokk-pistoler til private i USA.

Den er foreløpig ikke å finne i norske butikkhyller, men kan kjøpes på nettet for i underkant av 73 dollar.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå