Gå til sidens hovedinnhold

Store penger på gang?

Det langt mellom de sikre holdepunktene under dagens lunsjtrav på Bjerke, men vi har en spennende løsning som kan gi full uttelling.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Bjerke.

Klikk her for å laste ned program til Bjerke.

Spillerne blir virkelig satt på prøve under dagens lunsj-V5 i hovedstaden. Utfordringene står i kø, og de som prikker fem rette vil trolig bli rikelig belønnet.

Sjansebanker
Vi satser friskt og singelstreker Sagholen-traveren 2 Keeping Star i V5-4. Starchip Entrprise-sønnen så meget fin ut i forkant av sitt debutløp her til lands, men svek med galopp i løpet. Etter en hyggelig telefonsamtale med treneren kunne han informere oss om positive takter i trening, og at han hadde kjørt en startvognprøve med 4-åringen - der oppførte han seg eksemplarisk. Det er snakk om en hest som har kapasitet langt ut over sitt spinkle grunnlag, og som trolig kan rundt 18.0 i en feilfri utgave.

Spillenøttene i kø
I V5-innledningen står noe distansesvake 3 Volkert Kievitshof nydelig til, og på tross av full distanse bør Armbro Goal-sønnen kjempe om seieren mot ikke alt for skarp motstand. 9 Crysta`s Wind er kanskje best på kapasitet, men noe stabilt kort har 5-åringen som Sven Olav Weberg kusker aldri vært. I en feilfri utgave bør dog Crysta`s Best-sønnen kjempe langt fremme her. Bak vår favorittduo synes løpet vidåpent, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Langt mellom lyspunktene også i V5-2 der duoen 2 Wilma D`Estino og 7 Kumquat skiller seg litt ut på kapasitet. En spennende outsider kan 3 River Rose vise seg å være for lunsjkusken fremfor noen Kai Johansen. Potato Chip-datteren har løftet seg et par hakk på slutten, og med ytterligere fremgang ser vi ikke bort i fra at Svinsholt-traveren trekker det lengste strået.

Vi støter på et lavgrunnlagsløp for kaldblodshester i den tredje avdelingen, og vinneren er ikke lett å spå. Innersporets 1 Nina Fri har fart som rekker langt, og kan muligens lede rundt om på en god dag. En spennende start gjør 8 Ulsrud Osiri som kommer ut i ny regi, og får champion Eirik Høitomt som makker. Lome Elden-datteren står ikke tilbake for noen på kapasitet her, og 4-årshoppa kan fort være løsningen på V5-3.

Et spennende sprintløp avslutter V5-rebusen der vi støter på tolv formløse krabater. 2 Risk A Kiss er klart best på kapasitet, men det begynner å bli en stund siden Armbro Kissed-sønnen har vist noe av verdi. Trioen 1 Rina Star, 6 Fighting Daton og 10 Gavtyven er hester som med litt flyt på veien bør kjempe langt fremme i et løp som dette .

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 72 og 432 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

På vårt største forslag spiller vi et ringsystem hvor vi dekker to løp med to utgangshester i hver. Vi krever at minst èn av utgangshestene vinner, og reduserer dermed innleveringsprisen fra 4.320 til mer levelige 1.320 kroner. Systemet er fylt ut på to kuponger, og kan kjøpes her.

Kjøp en bong og følge løpene live på Nrk2 fra kl. 13.35