Gå til sidens hovedinnhold

Storspilte foran Beckham

Den nye Milan-stjernen ble vitne til en oppvisning mot Udinese.

MILAN - UDINESE 5-1:

Lørdag ble David Beckham presentert som ny AC Milan-spiller, men fram til overgangsvinduet offisielt åpner i januar, må den engelske frisparkspesialisten slite tribunen.

Ikke at det er bortkastet tidsfordriv. I hvert fall ikke når det italienske storlaget henter fram storspillet, slik de gjorde i søndagens oppgjør mot Udinese på San Siro.

Allerede etter fire minutters spill ordnet stjerneskuddet Alexandre Pato nettsus for hjemmelaget, og før kvarteret var unnagjort hadde Kaka lagt på til 2-0.

Antonio Di Natale reduserte for gjestene like etter, men Milan svarte direkte, og nok en gang var det den unge brassen Alexandre Pato som sørget for scoringen.

Rett før pause la veteranen Clarence Seedorf på til 4-1, og dermed var kampen i realiteten avgjort allerede til hvilen.

Kakas andre mål for dagen fastsatte sluttresultatet til 5-1, kort tid etter pausen. Resultatet betyr at Milan ligger som nummer tre i Serie A, ni poeng bak erkerivalen Inter på første.

Udinese på sin side, er i fritt fall på tabellen. Etter en svært god sesongåpning, har de svarte og hvite nå falt ned til en tolvteplass, med 22 poeng fra 17 kamper.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken