Gå til sidens hovedinnhold

Storutbetaling på gang?

I en herlig V75-rebus har vi ingen tro på at Maid For Tag taper, og i tillegg støtter vi oss til en ekvipasje som trolig har hatt siktet innstilt mot dagens oppgave i lang tid.

Klikk her for gratis V75-tips.

Østfoldpokalen for kaldblodseliten med 100.000 kroner til vinneren er hovedoppslaget når Momarken avholder en meget spennende V75-omgang lørdag, og historisk sett kan de som prikker syv rette vente seg en klekkelig belønning.

Er du alene om å ha syv rette vinner du nærmere 30 millioner!

Dagens sikreste vinner finner vi i den tredje avdelingen i form av 5 Maid For Tag. Når franskmannen til Olle Goop står i en relativt dårlig rygg fra start, og med Lill Adolf i et begredelig tolvtespor må Tagliabue-datteren være syk for dagen skal hun tape dette løpet. 8-årshoppa viste strålende form før pausen, og normalt dundrer Mikkelborg-traveren til tet. På en kjapp sprint skal det så godt gjøres å hente inn dobbeltmillionøsen.

En vinner direkte?
Litt mer spekulativ er vår andre banker for dagen, men vi må si det lukter 9 Jotun lang vei av den fjerde avdelingen. Høiby Kongen-sønnen står perfekt inne på pengene, og kretsen rundt hesten har sannsynligvis ventet inn dette løpet i lang tid. 7-åringen var strålende før pausen, og med meget sterke treningsrapporter i ryggen lar vi også Kruse-traveren stå ugardert på våre forslag. De antatt tøffeste i mot har trukket langt mer sjanseartede spor, og vi syntes det ser ut som et helt riktig bankervalg i et ellers typisk garderingsløp.

Utfordrer storfavoritten?
Et herlig oppgjør venter oss i den sjette avdelingen der vi støter på styrkefenomenet 11 Tangen Scott. Moe Odin-sønnen gikk et helt rått løp til seier på 26.4 i Meyer-løpet sist etter terrengtap innledningsvis. I en feilfri utgave blir trolig 6-åringen tung å stå i mot på ny nedover Momarkens lange oppløp. Interessant til på strek står dog 6 Feseth Lynet, og dersom kusk Øyvind Austevoll skulle klare å erobre føringen på et relativt tidlig tidspunkt kan Järvsöfaks-sønnen som er på vei mot absolutt toppform bli vond å fange. Innsatsen til tredje fra utvendig posisjon i den siste starten var av beste merke, og vi krysser for Olsen-traveren som kun er markert på hver sjette kupong.

To hester gjør opp
Vi satser på å komme igjennom V75-2 på kun to hester. 4 Vicky Diablo har gjort et strålende comeback, og Pine Chip-datteren som avgjorde på sterkt vis til seier på fine16.6 sist må tilmåles solide vinnersjanser. Dersom det blir tøff kjøring der fremme kan dog spurtsterke 11 Writing Girl snyte favoritten for konfekten som en foreløpig 15-prosenter i spillet! Capital Idea-datteren har slett ikke hatt den rette flyten på slutten, og vi mistenker at dagens arena er midt i blinken for 7-årshoppa.

Da har vi brukt 4 rekker på fire løp, og får således råd til å gardere godt i de tre øvrige avdelingene hvor det fort kan dukke opp noen overraskende vinnere.

V5-klaff!
Tipsene til Klosterskogen på torsdag var av det strålende slaget, og med vår friske utgang i V5-1, 10 Britney Sign var utgangsverdien flotte 249 kroner. Grunnlaget var da lagt for en eventuell storutbetaling, men slik skulle det ikke gå da det ble relativt favorittpreget resten av dagen. Alle våre tre V5-forslag satt dog klokkerent med totalt innspilt 4752 kroner, og de som satset 90 kroner på det minste forslaget kunne innkassere hyggelige 1584 kroner.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 120 og 480 kroner.

På det største forslaget spiller vi et abc-system med en innleveringspris på 1276 kroner.

Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Kommentarer til denne saken