Gå til sidens hovedinnhold

Strippesjef med hemmelig Sveits-konto

Sjefen for strippeklubben Vat-I-Canet, Turid Owesen, har ikke fortalt norske myndigheter at hun har en konto med 650.000 kroner i Sveits.

Hemmeligholdet av kontoen ble trolig avgjørende da Owesen (41) i går ble varetektsfengslet i en uke siktet for heleri, skriver Østlands-Posten. Politiet har mistanke om at pengene stammer fra straffbare handlinger.

- Når det gjelder kontoen i Sveits, har ikke politiet dokumentert noe som helst som skulle tyde på at pengene skal stamme fra straffbare handlinger. Det eneste som er dokumentert, er at Owesen ikke har oppgitt kontoen på selvangivelsen, sier kvinnens forsvarer, Jon Anders Hasle til avisen.

Den kvinnelige strippesjefen i Larvik er i tillegg siktet for legemsfornærmelse under særdeles skjerpende omstendigheter, frihetsberøvelse og trusler.

Bakgrunnen for siktelsen er at hun sist fredag skal ha slått og sparket en mannlig gjest etter at han nektet å betale regningen han fikk forelagt på 32.000 kroner. I tillegg til vold mot mannen skal Owesen sammen med to dørvakter ha truet med å sette strøm på mannens kjønnsorgan om han ikke gjorde opp for seg.

Siktelsen mot Owesen omfatter også heleri. Ved to tilfeller skal hun ha trukket gjestene urettmessig for store pengesummer ved hjelp av deres VISA-kort.

Strippeklubben Vat-I-Canet holder fortsatt åpent til tross for at sjefen sitter i fengsel.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud