Gå til sidens hovedinnhold

Studenter knivstukket 250 ganger

De to franske studentene ble torturert, knivstukket 250 ganger og deretter etterlatt i en brennende leilighet.

Politiet jakter på drapsmannen som søndag torturerte og knivstakk to franske studenter nesten 250 ganger før han etterlot dem i en brennende leilighet. De to studentene ble funnet døde i New Cross sørøst i London.

Politiet har identifisert drapsforene som Laurent Bonomo (23) og Gabriel Ferez (23). Obduksjonsrapporten viser at de døde av knivstikk i hodet, nakken og brystet, melder BBC.

Lignet på en Tarantino-scene
Den amerikanske filmregissøren Quentin Tarantino er kjent for å dra det langt i sine brutale voldsfilmer. Men etterforskerne i London mener at virkeligheten kan være like grusom som på filmlerretet.

- Omfanget på denne volden er helt ekstraordinær. Det var som en scene hentet fra en av Tarantinos gangsterfilmer. Men ofrene var ikke kriminelle. Dette var to talentfulle og uskyldige menn som ikke hadde noe kriminell bakgrunn, sier en av etterforskerne til Daily Mail.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Politiet jakter nå på en hvit mann som ble observert løpende fra åstedet.

Bundet fast
De to Imperial College-studentene hadde begge blitt fastbundet før de ble drept. Til sammen skal de ha blitt knivstukket nesten 250 ganger. Bonomo ble knivstukket 196 ganger, og Ferez nærmere 50 ganger. De skal også ha blitt torturert før de døde, skriver den britiske avisen Daily Mail.

På en pressekonferanse torsdag beskriver politiførstebetjent Mick Duthie drapene som sjokkerende.

- Alle som jobber med denne saken, meg selv inkludert, ble sjokkert over det vi så. Jeg har aldri sett lignende skader, sier han.

Utført i vilt raseri
Han legger til at det må ha tatt lang tid for gjerningsmannen å påføre ofrene så mye skade, og at det virker som drapene ble utført i vilt raseri.

- Jeg vil ikke beskrive dette som et profesjonelt drap. Jeg vil si at det er horrible drap gjort i et vanvittig raseri, sier sjefetterforsker Mick Duthie til avisen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Drapsmannen helte brennende væske over likene før leiligheten ble påtent.

Drapene ble først oppdaget da brannvesenet fikk melding om en eksplosjon i en London-bygning sent søndag kveld. Brannvesenet rykket ut og fant de to brente kroppene til studentene. Politiet står uten motiv, drapsvåpen og mistenkte i saken.

Ante fred og ingen fare
En nabo forteller til Daily Mail at hun ante fred og ingen fare da naboleiligheten plutselig eksploderte.

- Jeg sto og tok oppvasken da det plutselig eksploderte. Jeg så at flammene veltet ut fra vinduene, sier Farzana Akbary (27) til avisen.

Politiet har ingen formening om hvorfor de to ble drept, og etterforskningsleder Duthie mistenker at drapsmannen kan ha tatt feil av identiteten til sine ofre.

- Vi finner ingenting i fortiden til disse to mennene som tyder på at de har vært involvert i noe kriminelt, eller at de hadde gjort noe galt, sier Duthie.

Politiet oppfordrer alle som var i nærheten av drapsområdet i løpet av helgen, som kan ha sett eller hørt noe mistenkelig, om å ta kontakt.

Bioingeniørstudenter
Bonomo og Ferez var bioingeniørstudenter ved polyteknisk avdeling ved universitetet i Clermont-Ferrand.

De hadde nylig begynt på et tre måneders utvekslingsprogram ved Imperial College i London.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken