Både England og Uruguay har fått en tung start på VM, med hvert sitt tap, og dermed trenger begge lag helst tre poeng når de to møtes torsdag.

For mange av Englands spillere blir dette et spesielt møte. Flere av spillerne i troppen til Roy Hodgson er nemlig Liverpool-spillere og de vil stå overfor lagkamerat Luis Suarez i oppgjøret. Suarez var i vidunderlig form for den røde klubben sist sesong og var en viktig grunn til at klubben kjempet om gull.

Suarez er imidlertid også kjent som en spiller som er villig til å gjøre alt for å vinne kamper. Under VM for fire år siden i Sør-Afrika reddet han blant annet et skudd med hendene på streken i møtet med Ghana i kvartfinalen.

- Vil ikke jukse
På det påfølgende straffesparket misset Asamoah Gyan og Uruguay gikk til slutt videre. England-spiss Daniel Sturridge sier han ikke kunne gjort noe slik.

- Jeg skal gjøre alt i min makt for at England vinner denne kampen, så lenge det er innenfor reglene. Jeg skal ikke filme eller stoppe ballen med hendene. Vi er en ærlig nasjon og spiller fotball på ærlig vis, sier han ifølge SkySports.

- All respekt til andre nasjoner, men vi ønsker å spille fotball innenfor reglene. Vi bryter dem ikke, vi følger boka. Det er ikke noe galt med det. Vi er kjent for en slik holdning. Siden vi vant i 1966, har vi spilt på den måten, sier han.

Sturridge scoret Englands mål i 2-1-tapet mot Italia i første kamp. I likhet med Suarez, har Sturridge også vært i kanonform for Liverpool i det siste.

Spissen er klar på at England må vinne torsdag.

- Det er vinn eller forsvinn. Jeg er sulten. Jeg har selvtillit og gleder meg til kamp. Ønsker vi å dra hjem? Nei! Jeg drømmer om å vinne VM, som alle andre. Det ville være en katastrofe om vi gikk ut. Jeg ville blitt knust, sier han.

- Som liten sa jeg alltid at jeg ville score i VM. Jeg lever drømmen.

Ingen kontakt
Sturridge har ikke hatt noe kontakt med Suarez under VM.

- Nei, vi har ikke den type kontakt hjemme i Liverpool, så det er ingen grunn til at vi skal ha det her nede. Jeg kan ikke sende ham en SMS og spørre hvordan det går. Han er en Uruguay-spiller og ville uansett ikke svar meg.

Suarez har slitt med en skade, men skal nå være helt kampklar.

- Han ville aldri avslørt noe til oss. Jeg håper han er frisk og at det går bra med ham, Jeg ønsker ikke at andre spillere skal være skadet, sier han.

Costa Rica og Italia står med tre poeng hver i Englands gruppe.