Gå til sidens hovedinnhold

- Sturridge vil bort fra Liverpool

Stjernespissen har fått nok av kritikken.

Daniel Sturridge har vært fantastisk for Liverpool etter overgangen fra Chelsea, men spissen har slitt voldsomt med skader den siste tiden.

På én og en halv sesong i rødt nettet Sturridge 31 ligamål, men de to siste sesongene har det kun blitt 17 kamper og seks scoringer.

Nå melder Daily Mail at Sturridge har fått nok av Liverpool og at spissen ønsker seg bort. Han kobles med Arsenal og Manchester United.

Også Telegraph skriver at Sturridge vil bort.

Hovedgrunnen til at Sturridge nå har fått nok, ifølge avisen, skal være at han er lei av all kritikken han mottar fra supportere og eksperter.

Det har flere ganger blitt stilt spørsmål rundt skadeplagene til Sturridge og mange mener det først og fremst handler om holdningene hans.

26-åringen mener derfor det kan være greit med en ny start.

Det skal heller ikke ha hjulpet på at manager Jürgen Klopp har snakket offentlig over sin frustrasjon rundt spissens skadeproblemer. Mange tidligere stjerner i klubben har uttalt at de mener det er på tide at Sturridge erstattes med en spiller som kan spille mer regelmessig.

Liverpool-stjernen har fortsatt to og et halvt år igjen av sin nåværende kontrakt og skal ifølge Daily Mail være verdsatt til 20 millioner pund.

Han tjener 150.000 pund i uka i Merseyside-klubben.

Sturridge er nå tilbake i trening etter sin siste skade og mener selv han er klar for kamp mot Sunderland lørdag, noe manager Klopp er uenig i.

Tyskeren vil forsikre seg om at spissen er 100 prosent klar, før han igjen sender ham ut på banen, i frykt for at Sturridge skal pådra seg nye plager.

Arsenal skal tidligere ha vist stor interesse for Sturridge og spissen skal også stå på ønskelisten til klubber som Chelsea, Manchester United og Tottenham, skriver Daily Mail. Til tross for at Sturridge nå kan være på vei bort, skal han være motivert for å gi alt for Liverpool denne våren, for å overbevise andre klubber om at han er verdig en sjanse til sommeren.

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?

Kommentarer til denne saken