Gå til sidens hovedinnhold

- Suarez må beklage seg

Brendan Rodgers har bedt spissen si unnskyld til fans og lagkamerater.

Gårsdagens 0-1-tap for Celtic foregikk uten Luis Suarez i nærheten av fotballbanen.

Urokråka fra Uruguay har vært klar på at han ønsker seg vekk fra Anfield. Men Liverpool-eier John W. Henry har avslått ønsket med å si at det ville vært galskap å selge Suarez nå.

På vei hjem fra Dublin i går kveld sa manager Brendan Rodgers sin mening om hvordan veien bør gå videre for Luis Suarez og Liverpool.

- Det er et par ting Luis kan gjøre. Først og fremst må det komme en erkjennelse og en unnskyldning overfor lagkameratene og klubben. Da får vi forsikret oss om at han er klar for å kjempe som han alltid gjør, sier Rodgers ifølge The Guardian.

Den nordirske manageren tilføyer at Suarez har gitt sitt beste for Liverpool siden han ankom fra Ajax tidlig i 2011.

- Når jeg ser at han ikke er den samme Luis Suarez, må jeg stå opp for fans og spillere i denne klubben, fordi de fortjener bedre enn det. Når han kommer tilbake i neste uke kommer vi til å ta det derfra, fortsetter Rodgers.

Foreløpig er det lite som tyder på at Suarez er innstilt på å beklage seg med det første. Spissen har slitt med en liten fotskade, men var uansett ikke aktuell for den siste testkampen mot Celtic ettersom han starter sesongen med seks kampers karantene.

Liverpool åpner følgelig Premier League mot Stoke uten superspissen. Rodgers er likevel ikke bekymret for uttellingen foran mål.

- Luis gikk glipp av kamper mot slutten av forrige sesong også og vi scoret mål og vant da også. Dette betyr ikke at vi ikke vil ha ham. Det er det en selvfølge at vi vil.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken