Gå til sidens hovedinnhold

Suarez smigret over Arsenal-interesse

Liverpool-spissen innrømmer at han er smigret over å bli koblet til Arsenal.

Liverpool-spiss Luis Suarez har blitt koblet til en rekke klubber denne sommeren, etter at han har sagt at han ønsker å forlate klubben.

Ifølge engelsk presse skal Arsenal allerede ha fått avslått et bud for uruguayaneren, mens Chelsea også skal ha vist interesse for spissen.

- Godt å bli verdsatt av Arsenal
Sky Sports skriver imidlertid tirsdag ettermiddag at Suarez har fortalt en radiokanal i hjemlandet at Liverpool foreløpig ikke har mottatt noen bud på ham.

- Det har foreløpig ikke kommet noen tilbud, men Liverpool vet akkurat hva som skjer og hva jeg vil, sier Suarez til Sport 890.

- Det er min agent som styrer dette. Han vet hva jeg vil. Jeg tar dette med ro. Jeg skal være tilbake om cirka ti dager, men en telefon kan endre alt, sier Suarez.

26-åringen setter pris på å bli koblet til Premier League-rivalen Arsenal.

- Det er godt å vite at man fortsatt blir verdsatt av lag som Arsenal. Venner ringer meg og lurer på om jeg skal til Chelsea, men da ler jeg. Ikke tro alt du leser og hører, sier Suarez.

Ønsker ikke å selge
Liverpool-manager Brendan Rodgers har tidligere uttalt at Liverpool har full kontroll når det gjelder Suarez-situasjonen:

- Det er ganske enkelt. Klubben har full kontroll på situasjonen, skal Rodgers ha uttalt til Talksport, ifølge Sky Sports i juni.

- Vi er i en situasjon hvor vi har en spiller vi ikke ønsker å miste. Vi prøver å bygge et nytt lag her, og han er en veldig viktig del av de planene, fordi han er den spilleren han er. Han gir alltid alt han har, fortsatte Rodgers.

Likevel hevder Sky at Real Madrid trolig er favoritten til å hente Suarez denne sommeren.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken