Gå til sidens hovedinnhold

Sultekunstner røper neste stunt

Få uker etter at illusjonisten David Blaine krøp ut av glassburet der han tilbrakte 44 dager uten å spise, er planene for neste stunt klare.

Nå vil han hoppe ut fra et helikopter og ned i en elv. Det høres kanskje ikke så ille ut, men helikopteret skal etter planen være flere hundre fot over elva. Ifølge David Blaine er det bare noen få mennesker som har utført «dødsstupet» før.

Farlig
- Hvis du treffer (vannet) litt forkjært eller hvis kroppen ikke er hundre prosent rett og du ikke skjærer riktig ned i vannet, vil senene ryke, du blir lammet, hva som helst kan gå galt, sier Blaine i et intervju med CNN ifølge BBC.

Blaine sa ikke noe om tid eller sted for helikopterstuntet.

44 dager uten mat
For få uker siden avsluttet han sitt forige stunt, som gikk ut på å henge i en glassboks over elva Themsen i London i 44 dager uten å ta til seg noe annet enn vann. Til CNN sa han at den eneste gangen han vurderte å avbryte stuntet, var da en mann klatret opp og kuttet vannforsyningen hans.

- På det tidspunktet trodde jeg at jeg var ferdig. På det punktet innså jeg at det virkelig hadde påvirket psyken til enkelte folk på en alvorlig måte, sa Blaine.

Fortsetter
Etter boks-stuntet har Blaine lidd av hjertebank og muskelsmerter. Han bryr seg ikke om påstandene om at han er gal og sier han vil fortsette med sine dødsforaktende handlinger så lenge han kan.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud