Gå til sidens hovedinnhold

Superdyping slår folkebankeren?

Fin Fyr blir dagens største favoritt på Klosterskogen, men vårt skrellbud er imidlertid i kjempeform, og vi tror han kan gjøre livet surt for favoritten.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Et kanonløp gikk 5 Fin Fyr på Forus i den siste starten, men en kjapp sprint på dagens arena tror vi ikke er optimale forutsetninger. Vårt store "skrik", 9 Bøgvall Kai er på vei mot storformen, og får offensive Cato Antonsen som makker i dag. Bøgvall Kai var ute i tøft selskap sist, og gikk et veldig fint løp.

Nå er det snakk om sprint, og det er en stor fordel for vårt store spilleobjekt i V5-4/DD-1. Vi snakker her om en foreløpig 3-prosenter i V5-spillet, og da spiller vi også til skyhøye odds i Dagens Dobbel!

På Bjerke i går satte Nettavisen DD på en rekketil herlige 19 ganger pengene!

Vår bankerkandidat kommer ut i den tredje avdelingen. 6 Flying Expences gjorde en prima innsats bak gode Dazzling Lionel på Momarken sist. Han er lynrask fra start på volte, og leder trolig hele veien i kveld. Kusken Glenn Kramer Stenberg har hatt en flott sesong hittil, og legger ikke skjul på sin optimisme foran løpet med tredjevalget (kun markert på snaue 20 % av de innleverte kupongene!) i spillet:

-Jeg klemmer til direkte og tror på tetkjenning. Jeg går ikke bombastisk ut og sier jeg vinner, men jeg synes han gjorde en god innsats sist og har stor tro på at det blir seier, sier Kramer til Nettavisen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Rom for overrakelser
I innledningen tipper vi 2 Joey først. Han er kjapp fra start, og møter overkommelig selskap. Vallaken kommer ut etter pause, og har batteriene er ladet opp. Han er neppe i toppform etter langt løpsavbrekk, men viste såpass bra klasse i fjor at vi har troen på at femåringen trekker det lengste strået. Hardest imot er kanskje 5 Lady Elida H.L. som viste form sist. Mehla i sulkyen er heller ikke noe minus, men hoppa skal ha det servert underveis.

Kjell Vidar Braaten melder opp skarpe treningsarbeider av 4 Eck's Love som dermed skal voktes. 8 Sassy Kosmos trakk et vrient spor, men er veldig startrask, og skaffer seg sikkert en god posisjon direkte. At det nå handler om sprint er slett ikke noe minus.

I V5-2 har vi god tro på 12 Horgen Ylva. Hoppa er kjapp ut og er tidlig å finne blant de fremste. Vanskelige 3 Spik Sjefen er favoritt, men galoppene kommer tett som hagl. 1 Sør Evita står nydelig til, og er en nødvendig gardering. 2 Hammer Gutten vinner ikke ofte, men godt spor og rett motstand gjør han til aktuell.

I finalen blir 7 Canny vårt klare førstevalg. Undem-hesten står fint inne i løpet, og møter enklere selskap enn det han pleier å gjøre. En mulig banker for de som satser friskt! 2 Yankee Rapida har tatt to fine seire på rad, men et trangt startspor gjør det dog sjanseartet. Sprinteren 6 Kisgruvens Vimsa er aktuell. Avgjorde sikkert etter fint løp i den siste starten. 8 Inspector Barnaby vinner ikke ofte, men selskapet er veldig passende i kveld.

Lukrativ kveld for Nettavisenspillerne!
Ja, vår tipsekspert Håkon Einar Hansen kom med et rått DD-spill til løpene på Bjerke i går med banker på tredjevalget K.L.M. Prelong , og nok en gang gjorde våre lesere et realt innhugg i DD-kassa (for 14 dager siden forsynte de seg grovt med Vesle Rappa...) ! Det minste forslaget på 100 kroner satt nemlig klokkerent på en rekke, og de av våre lesere som kjøpte det kunne inkassere meget pene 1874 kroner!

Ekspertforslag
Til V5B-løpene på Klosterskogen i kveld har vi satt opp tre spilleforslag på h.h.v. 96, 360 og 1152 kroner som du vet et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Klosterskogen på nrk.no nett-tv i kveld!

Kommentarer til denne saken