Gå til sidens hovedinnhold

- Superspissen vil til Chelsea

Ønsker å bli med på André Villas-Boas' flyttelass.

Radamel Falcao har stort sett scoret mål siden han kom fra argentinske River Plate til FC Porto.

Under ledelse av André Villas-Boas har måljegeren virkelig fått vise hva han kan og denne sesongen ble spissen toppscorer i Europaligaen, med 17 fulltreffere.

Totalt dunket kolombianeren inn 38 mål på 42 opptredener for den portugisiske klubben og sammen med Hulk var han alltid en offensiv trussel.

Nå skal også superspissen være interessert i å følge trener Villas-Boas til London. Den unge taktikeren er nemlig høyaktuell for Premier League-klubben Chelsea.

Storklubben har selv bekreftet på sin offisielle nettside at portugiseren er mannen den vil ha og ifølge engelsk presse skal kun detaljer gjenstå før avtalen er i boks.

Skal man tro The Sun, så ønsker Villas-Boas å ta med seg flere av sine nåværende spillere til den engelske hovedstanden.

- Om Villas-Boas blir ny trener i Chelsea, så er det naturlig at flere spillere blir med ham, sier Falcaos agent, Claudio Mossi, ifølge The Sun.

Det er også ventet at klubber som Arsenal og Tottenham vil gjøre et forsøk på å sikre seg spissen, men mye tyder på at Falcao ønsker å fortsette under Villas-Boas.

En annen Porto-spiller som er linket til Chelsea er midtbanemannen Joao Moutinho. Han ble hentet fra Sporting Lisboa i fjor sommer.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken