Gå til sidens hovedinnhold

Supertalentet har takket nei

Klubben bekrefter at 21-åringen ikke vil skrive under på ny kontrakt.

Den unge dansken Christian Eriksen er en av verdens mest ettertraktede fotballspillere.

Mannen som fyller 21 år torsdag blir regnet som et supertalent, og flere storklubber har allerede blitt koblet med den offensive midtbanemannen.

Tidligere i vinter ble det spekulert i at Eriksen ville forlate Ajax til sommeren, og nå ser det ut til at dette kan stemme.

- Muligheter
Ajax skal ha vært villig til å strekke seg langt for å beholde juvelen noen sesonger til, men ifølge Sky Sports skal dansken nå ha takket nei til et nytt kontraktsforslag.

Det er Ajax' tekniske direktør Marc Overmars som bekrefter dette.

- Christian har gitt oss beskjed om at han ikke vil signere en ny kontrakt nå. Jeg tror han og agenten ønsker å se hvilke muligheter som er der ute, sier Overmars.

- Vi ønsker at han blir her i minst to år til. Men dagen han forlater oss, er det ikke tvil om at han vil være god nok for de beste lagene, sier den tidligere vingen.

Til 2014
Manchester United, Manchester City og Real Madrid er blant klubbene som har blitt koblet til Eriksen. Flere vil nok også melde seg på i tiden framover.

- Han er en type spiller som selv de største klubbene i verden kunne hatt brukt for, sier Overmars.

Denne sesongen har dansken scoret ni mål og notert seg for 14 assists for Ajax. Dansken kom til klubben som 16-åring og har etter hvert blitt en viktig brikke hos nederlenderne.

Hans nåværende kontrakt løper ut sommeren 2014, men om Eriksen ikke forlenger, vil nok Ajax være villige til å selge allerede den kommende sommeren.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'FD9BFBC456904EFDB31F6CF793CA6264', '1vd140iw9xoqszcrjqei72lis', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1vd140iw9xoqszcrjqei72lis', 'eplayer14');
Reklame

Nå: Enormt salg på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken