Her finner du Nettavisens V65-tips til Årjäng

Komplett baneprogram finner du her

Åke Svanstedt er en av de mest suksessrike svenske trenerne de siste årene. Rundt 180 hester har den svenske stortreneren på stallen litt utenfor Axevalla. Fredag tar han turen til idylliske Årjäng, men den godeste Svanstedt har nok mer seier enn idyll i blikket denne ettermiddagen.
Den beste sjansen er nok Redford Tuna i V65-4. Han har imponert stort i to starter for Svanstedt, og vi har stor tro på at den tredje strake blir bokført fredag.
Også i V65-1 og V65-6 har Svanstedt klare vinnersjanser. Westside Photo er den klare outsideren i innledningsløpet, mens Linde trolig blir favoritt i stayerløpet som avslutter V65.

Spennende eliteløp
Den femte avdelingen i riksspillet er et artig oppgjør for elitehester. Benny Palema er Svansteds kort, mens Lill Adolf og French Design er de norske håpene. Finish First skal også regnes med vinnersjanse.

Norsk i Dubbelcupen
En kvalifisering i Dubbelcupen for kaldblods inngår også i V65-veddemålet. Her er åtte av tolv deltagere norskfødte, og vi har god tro på at det skal bli norsk seier. Løpet er et åpent sprintoppgjør, hvor vår favoritt er innersporets Furderud Blesen. Vallaken blir ikke av de mest betrodde av de svenske spillerne, og kan gi fin odds til sine norske tilhengere.
Halvveis norsk tror vi også det har en god mulighet for å bli i hoppeløpet. Stardust Night er svenskfødt og trenes i Sverige, men kusk er den utflyttede nordmannen Dagfinn Aarum. Hoppa har imponert såpass i sine tre starter at vi benytter henne som dagens andre banker.

Vi har satt opp tre ferdigutfylte spilleforslag som du kan kjøpe med et par enkle tastetrykk.