Gå til sidens hovedinnhold

- Svarer ikke til min kvalitet og min status

Men elendige resultater til tross: José Mourinho mener ingen kan erstatte ham i Chelsea.

Tittelforsvarer Chelsea har innledet sesongen på grufullt vis, med bare fire poeng på fem kamper og tap for Manchester City, Crystal Palace og på lørdag Everton.

Legg til et uavgjort i sesongåpningen hjemme mot Swansea, samt en knepen seier over West Bromwich, og det er til å forstå at det stilles kritiske spørsmål mot manager José Mourinho - som ikke får stjernegalleriet fra sist sesong til å levere varene som kreves av dem.

Men portugiseren anser ikke sin egen jobb for å stå i fare.

- Karriereverste

- Resultatene er de verste i min karriere, sier han ifølge BBC etter tapet for Everton på lørdag.

- De svarer ikke til min kvalitet og min status, men jeg takler situasjonen fint. Jeg føler ikke noe press, hevder Mourinho.

I ekte Mourinho-stil avviser han kritikerne som mener at han har gjort sitt på Stamford Bridge, og at han bør erstattes av nytt blod.

- Jeg er mannen for denne jobben. Jeg tror ikke det finnes noen bedre som kan komme og gjøre min jobb.

- Rykker ikke ned

Men kun fire poeng på fem kamper bekymrer den meritterte portugiseren, som i løpet av sin trenerkarriere har vunnet åtte ligamesterskap i fire forskjellige land med henholdsvis Porto, Chelsea, Inter og Real Madrid.

Han innser at det niende kan la vente på seg.

- Det er utenfor vår kontroll. For at vi skal vinne tittelen avhenger det av at vi forbedrer resultatene våre, men også at andre klubber som er foran oss taper kamper, sier han.

- Selv om vi skulle vinne hver eneste kamp fra nå av og ut sesongen, er vi fortsatt avhengig av andre resultater.

Men selv om Steven Naismiths tre scoringer sendte Chelsea ned på en 16.-plass på tabellen - med en kamp mer spilt enn tre av de fire lagene under seg - lover den frittalende manageren følgende overfor Chelsea-fansen:

- Folk kan være sikre på at Chelsea ikke spiller i Championship neste år.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken