Gå til sidens hovedinnhold

Svenning truet etter RBK-nei

Sundsvalls norske venstreback Øyvind Svenning takket nei til tilbudet for Rosenborg. Det har resultert i en rekke telefontrusler.

Klubbene var enige om en overgang, men Øyvind Svenning sa selv nei i slutten av forrige uke. Ifølge nettstedet FotbollDirekt.com har han mottatt en rekke telefontrusler siden avtalen gikk i vasken.

Slo av mobilen
– De har sagt at jeg ikke er velkommen hjem til Trondheim, og at jeg skal bli i Sverige og råtne, sier Svenning til nettstedet.

– De er ikke vant ved at noen sier nei til Rosenborg. Når noen gjør det, er det ikke gøy å være den personen. Det har vært veldig slitsomt. Jeg vet ikke om det var fans eller hva, men folk har ringt og skreket til meg i telefonen. En dag hadde jeg 123 ubesvarte samtaler på mobilen, og da valgte jeg bare å slå den av.

Skuffet
Han sier at han er skuffet over Rosenborg-ledelsens håndtering av saken.

– Det er sagt og skrevet mye i norske medier som ikke er så fint, og så har folk tolket det som de selv vil, sier han.

Det er fra Rosenborg-hold antydet at det var misnøye med lønnstilbudet på mellom en halv og en million kroner som førte til at Svenning sa nei, noe han selv benekter.

– Hadde jeg vært ute etter penger, ville jeg absolutt ikke spilt for Sundsvall. Det var mest det sportslige som avgjorde. Her i Sundsvall føler jeg meg svært ønsket. Jeg kan utvikles her, og jeg vet at jeg får spilletid.

I Rosenborg var han forespeilet en tilværelse som reserve for Ståle Stensaas.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua