I alle fall om vi skal tro klubbens største sponsor. Bookmaker Victor Chandle mener nemlig alt kan skje i den lille klubben i disse dager.

– Det virker som at alt er mulig i Notts County for tida. For et år siden ville jo tanken på Sven-Göran Eriksson som sportssjef bare fått oss til å le, sier Chandle til Notthingham Evening Post.

David Beckham har spilt under Eriksson på det engelske landslaget, og var sågar kaptein da Eriksson styrte engelskmennene.

I dag styrer «Svennis» Nottingham-klubben Notts County i League Two – altså på fjerde høyeste nivå i England. Svensken sier nok ikke nei takk om L.A. Galaxy-spilleren ønsker seg til klubben. Men i Notts County er man ikke helt urealistiske.

– Vi hadde nok måttet spille i førstedivisjon før Beckham hadde vurdert oss, mener sponsor Chandle. Bookmakeren har for øvrig satt en odds på 16 på at Beckham spiller for klubben innen to år. At Beckham får Meadow Lane som sin hjemmebane før han legger opp, gir derimot «bare» ti ganger pengene tilbake. (ANB)

Spill Lotto og Tipping på mobilen