Gå til sidens hovedinnhold

- Synker jeg lavere enn dette, så er jeg død

Emmanuel Adebayor kjemper for livet i Tottenham.

Tottenham brukte store summer på å forsterke stallen i sommer.

Klubben hentet inn hele syv spillere, mens de solgte Gareth Bale.

En av spillerne som virkelig har fått merke økt konkurranse i londonklubben er Emmanuel Adebayor.

Togoleseren er inne i sin tredje sesong for Tottenham, etter at han kom til klubben på permanent basis for ett år siden, etter å ha imponert på lån i klubben sesongen før.

- Beholder troen
Adebayor har ikke spilt ett eneste minutt i Premier League denne sesongen, ser ut til å ha havnet i unåde hos manager Andre Villas-Boas, og spissen har til tider også måtte trene med juniorlaget.

- Jeg har forsøkt å beholde troen, men jeg kan ikke synke lavere enn dette. Synker jeg lavere betyr det at jeg er død, sier han til The Sun, ifølge Daily Mail.

Adebayor var glimrende for Tottenham i sin første sesong, men fjorårssesongen var meget skuffende av den høyreiste spissen.

På 25 kamper for klubben scoret han kun fem mål.

Adebayor klager ikke over at han har måtte trene med juniorlaget, men på måten han har blitt behandlet på.

Trent med juniorlaget
- Jeg fant det ikke så vanskelig å måtte trene med juniorlaget. Men når det er fysioterapauten som kommer til meg og sier det, som en av seniorspillerne i troppen, at jeg må trene med juniorene. Det synes jeg er veldig tøft, sier han videre.

Roberto Soldado ble hentet inn til klubben i sommer, og han har blitt Andre Villas-Boas' førstevalg på spissplass. Jermain Defoe har også fått mye spilletid denne sesongen, og veien til førsteelleveren ser lang og tøff ut for Adebayor.

Han har blitt koblet vekk fra klubben over lengre tid, men han sier han forholder seg til kontrakten sin, og at han ikke tenker noe over interessen fra andre klubber.

- Jeg har tre år igjen av kontrakten min, og jeg skal ikke dra noen steder, sier han.

- Jeg har fullt fokus her, jeg er i ferd med å finne tilbake til formen, og jeg har masse uoppgjort her, avslutter han.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken