(iBergen.no) Natt til søndag brøt storbrannen i Skuteviken ut. 12 personer ble først evakuert, men flammene stoppet vegg i vegg med kontoret til den klarsynte bergenseren i Skuteviksboder 16.

Les mer: - Jeg hadde jo alt der inne.

Huset ble beskyttet
- Jeg har fjernet dårlig energi i dette huset og erstattet det med god energi og beskyttelse, sier Abinda eller «Malu» som hun kaller seg og forklarer litt mer inngående:

- Det var så mange i huset her som sa at de følte seg lei seg og tung. Jeg bestemte meg for å forsøke å bedre dette. Etter at jeg ga huset og kontorene i bygget ny energi, var det flere her som plutselig fortalte at de hadde blitt forelsket, fått ny kjæreste og ikke minst er nå alle kontorene utleid og vi har veldig god stemning her. Beskyttelsen huset fikk kan også ha kommet godt med under brannen, du ser den stoppet vegg i vegg, sier hun til iBergen.no.

Roser brannvesenet
«Malu» som spår både i kort og ser ting som skal skje i fremtiden med sine synske evner understreker at brannmannskapene har gjort en utrolig jobb og det er de som skal ha all rosen.

- De skal ha all æren for det, men det er jo utrolig at brannen bare eter seg utover, men stopper rett utenfor kontorvinduet mitt her sier hun og peker på den utbrente boden vegg i vegg med hennes kontor.

(Se video fra slukningsarbeidet, artikkelen fortsetter under)

HTML EMBED
video_embed(11006);

Kjente svilukten
Den klarsynte kunne gå på jobb som vanlig etter storbrannen mandag.

- Det som er så rart er at jeg allerede fredag kunne kjenne en svilukt her inne. Jeg trodde det var en ny lampe jeg hadde fått, men sjekket den og det var ikke der lukten kom fra. Jeg ser jo ting i fremtiden, men ikke alltid når det er ting som blir for nært meg selv. Men den svilukten jeg kjente på fredag er akkurat den samme som er her i dag, sier 37-åringen som har jobbet profesjonelt som synsk rådgiver i over ti år.

- Jeg drømmer eller ser ting som skal skje i fremtiden, men ikke alltid hvor tingene skal skje, understreker hun.

HTML EMBED
video_embed(11008);

Les flere nyheter på iBergen.no.