(SIDE2): «The mile-high shower club» kaller Times Online tilbudet fra det arabiske flyselskapet Emirates. På deres flyginger med nye Airbus A380 mellom Dubai og New York kan man ta en dusj i 10.000 meters høyde.

Facilitetene vil bli installert på flyets første klasse til høsten, og en runde i dusjen vil koste deg nesten 100.000 kroner. Flyet vil ha med et ekstra tonn med vann for å sikre passasjerene en ren opplevelse. Noe som tilsvarer 12 ekstra passasjerer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Emirates blir det første kommersielle flyselskapet som tilbyr en grundig vask etter avgang. Det hele starter 1. oktober på ruten fra Dubai til New York, men planen er å ha dusj om bord på alle de 50 Airbus A380 som selskapet har bestilt.

Foreløpig er det ikke mange detaljer som er offentliggjort om selskapets luksus på første klasse, men det er ventet av Emirates vil overgå den ekstravagante innredningen til Singapore Airlines flygende suiter.

Emirates mener selv opplevelsen vil kunne sammenlignes med Dubais 7-stjerners hotell, Burj Al Arab. Såpe helt sikkert inkludert.

Se video fra flyet til Singapore Airlines:

193748

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!