Gå til sidens hovedinnhold

Tabbe-direktør slutter i Liverpool

Jen Chang er ferdig på Merseyside.

Liverpool bekrefter fredag at klubbens kommunikasjonsdirektør Jen Chang er ferdig i klubben.

Ifølge Liverpool Echo skal det være familiære årsaker til at Chang nå velger å reise hjem til familien i New York. Familien skal være blant de mange som har blitt rammet av orkanen «Sandy». Cheng kommer ikke til å returnere til Merseyside, heter det fra offisielt hold.

LES OGSÅ: - Falske anklager fra en fiktiv person

Parodi på Twitter
Nyheten kommer i kjølvannet av at Chang nylig ble beskyldt for å trakassere en Liverpool-supporter, en blogger som hevdet han satt på innsideinformasjon via Twitter.

Kontoen viste seg imidlertid å være en parodikonto på såkalte «velinformerte journalister». Brukeren gikk under navnet Duncan Jenkins.

Profilen ble imidlertid oppfattet som seriøs av Chang, men viste seg å være en Liverpool-supporter ved navn Sean Cummings.

Chang skal angivelig ha trodd at Cummings hadde en «muldvarp» på Anfield, og sporet ham derfor opp for å finne ut hvem dette kunne være.

De to møttes på en restaurant i Manchester, og Chang skal ha truet Cummings med å utestenge ham fra Anfield på livstid, og gjøre livet hans til «et helvete».

Chang nektet nemlig å tro at twitterkontoen til Cummings bare var en parodikonto. Ifølge Chang skal tvitringen ha ført til at Roma krevde 300.000 mer for Fabio Borini.

Det hele endte med at Liverpool til slutt måtte komme med en offisiell unnskyldning til Cummings.

- Familiære årsaker
I Liverpool-leieren er man likevel klare på at det er familiære årsaker, og kun familiære årsaker som er grunnen til at Chang nå forlater jobben.

- Jen Chang har forlatt Liverpool, etter at begge parter har blitt enige om dette. Han returnerer til USA på grunn av familiære årsaker, heter det i en pressemelding.

- Jen var et friskt pust her, og ga klubben et nytt syn på kommunikasjon gjennom flere mediekanaler, som sosiale medier og blogger, heter det videre.

Chang, som tidligere har jobbet som journalist i ESPN, ble utpekt som kommunikasjonsdirektør for Liverpool i mai. Han tok over jobben fra Ian Cotton.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken