Gå til sidens hovedinnhold

Taperen ender i nedrykksstriden

Tabellnaboene Strømmen og Alta møtes i dag, og laget som taper kan fort få en tøff kamp for å overleve.

Sportspills øvrige onsdagstips:
Dagens dobbel: Over og ut for Strømsgodset
Tippekupongen: Norske skjebner står på spill

Det er duket for andre oppgjør av den andre kvalifiseringsrunden til Mesterligaen, og derfor er det mange spennende oppgjør på dagens langoddsprogram!

Dagens langskudd
Strømmen - Alta, U 3,45

HTML EMBED

Dagens langskudd

Strømmen - AltaU
HTML EMBED

Det er virkelig ikke lett å bli klok på Strømmen. Etter å ha avgitt poeng mot nedrykksdømte HamKam, gikk de videre og scoret seks mot Hønefoss. De har vært forferdelig ustabile denne sesongen, men har et maksnivå som skremmer de aller fleste.

På hjemmebane har de tapt to kamper denne sesongen, mot henholdsvis Fredrikstad og Tromsø, noe som for så vidt er aksepterte overmenn. Slo også Ranheim i sesongens første hjemmekamp, og har generelt for vane å score mye foran egne supportere - 18 mål på syv kamper er lekkert.

Alta er om mulig enda mer ustabile enn dagens motstander, og statistikken 5-5-5 når sesongen er halvspilt, vitner om et uforutsigbart lag. Det er likevel utvilsomt at det er på hjemmebane de gjør det, da de har kun ett tap i egen hall - det mot dagens motstander.

På bortebane er statistikken mer sørgelig og de har kun slått Bærum på reisefot, samt 0-0-kamper mot Tromsdalen og Ull/Kisa.

Strømmen er meget sterke hjemme, Alta er ditto svake borte, men siden taperen av denne kampen kan få problemer med hensyn til nedrykksstriden, kan høye skuldre og høyere varme føre til en treg og sjansefattig forestilling.

Hovedargumentet for uavgjort er rett og slett at ingen av lagene har råd til å tape denne kampen. 1,67 på H er altfor, altfor lite, og U til 3,45 kan bli et veldig spennende spill.

Kommentarer til denne saken