Gå til sidens hovedinnhold

Tauet bil tauet på inntauingstomta

Mannen som skulle hente sin inntauede bil stinket alkohol. Les politiloggen her

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg. Loggen er skrevet av ansatte i Oslo politidistrikt.

Euro stjålet fra båt
HERBERN: Fra Herbern Marina ble det kl. 23.44 meldt om et tyveri fra en båt. Tyvene fikk med seg ca. 50 Euro, og politiets melder løp etter tyvene, men han hadde kun på seg badekåpe og fikk ikke gjort noe mer med saken. Politiet kom til stedet og lette etter mulige gjerningsmenn, men fant ingen. Saken vil trolig bli anmeldt.

Slått ned Rosteds gate
ROSTEDS GATE: I natt kl. 00.42 ble det meldt om at en mann var slått ned i Rosteds gate i Vestre Elvebakke. Det var en kamerat som hadde gitt en annen kamerat en skikkelig kul i panna. Mannen med kulen ble kjørt av en ambulanse til legevakta for nærmere undersøkelse.

Alkoholpåvirket mann ville hente bil
ULVENVEIEN: Fra Trafikketatens inntauingstomt i Ulvenveien kom det kl. 02.43 melding om en mann som ville hente sin bil, men som det luktet alkohol av. Politiet ble alarmert. Mannen fortalte at han hadde drukket, men ikke at han hadde kjørt den inntauede bilen. Han ble sett hoppende ut av bilen da politiet kom. Bilen var kvittert ut og stod feilparkert inne på området. Bilen ble tauet på nytt, og den 30 år gamle sjåføren ble tatt med til Sentralarresten i Politihuset for en utvidet promilleprøve.

Tre pågrepet for biltyveri
RING 3 ØKERN: På Ring 3 ved Økern stoppet politiet en bil kl. 04.44 i natt. I bilen satt det tre menn. Det viste seg at bilen var stjålet og de tre mennene på 31, 37 og 25 år ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset. Bilen ble tauet inn. Føreren av bilen hadde ikke gyldig førerkort.

Brann i et sikringsskap
SOLVEIEN: kl. 06.14 ble det meldt om en brann i et sikringsskap i Solveien. Noen mennesker hadde evakuert seg, og brannvesenet måtte opp i en lysmast for å kutte strømmen. En ambulanse var på stedet og sjekket at det ikke var noe galt med noen. Det har trolig vært en kortslutning som har forårsaket brannen som begrenset seg til sikringsskapet. Elanlegget vil bli sjekket i løpet av dagen.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken