Gå til sidens hovedinnhold

Telefon ble til ølbokser

Hvordan kunne en mobiltelefon forvandles til to ølbokser i posten?

(iBergen.no) Det er spørsmålet Kristoffer Riise stiller seg. Han sendte en mobiltelefon med posten fra Bergen til Oslo, men da mottakeren åpnet pakken, inneholdt den to tomme ølbokser isteden, skriver Bergensavisen.

Riise annonserte mobiltelefonen sin for salg på nettet og fikk solgt den til en mann i Oslo. Telefonen ble sendt med postoppkrav, men ble liggende uavhentet på postkontoret i Coop Prix Lindeberg.

Etterhvert forsto Riise at pakken ikke ville bli hentet og sjekket navnet og adressen til kjøperen. Det viste seg at vedkommende ikke eksisterte. Men til alt hell fikk han solgt telefonen til en annen Oslo-mann. Han hentet pakken på posten, men fikk seg en overraskelse da han åpnet den. Inni lå ingen mobiltelefon, men to tomme ølbokser.

- Han ringte selvfølgelig til meg med en gang, og trodde først det var jeg som hadde forsøkt å lure ham. Jeg skjønte ingenting, sier Riise til BA.

Heller ikke Posten eller Coop Prix Lindeberg forsto noe da Riise henvendte seg til dem. De kunne heller ikke forklare hva som kunne ha skjedd med pakken. Nå vil han anmelde saken til politiet og kreve erstatning fra Posten.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis