Gå til sidens hovedinnhold

Tenåring ryddet rommet - fant en halv million kroner

Synes synd på dama som akkurat dumpet ham.

Som de fleste andre tenåringer så var ikke britiske Ryan Kitching(19) veldig glad i å rydde rommet sitt. Etter at moren hans hadde klaget over at rommet så ut som en svinesti i et par uker så ga tenåringen seg til slutt.

- Jeg kom hjem fra trening og skjønte at jeg kom til å få trøbbel om ikke jeg ryddet, sier han til Daily Mail, det var en god del møkkete tallerkner og Xbox-spillene mine lå strødd utover hele rommet.

Kitching jobber i fiskedisken på det lokale supermarkedet, og da han ryddet fant han en Lotto-kupong han hadde kjøpt på butikken.

- Siden jeg skulle ta med moren min for å handle tenkte jeg at jeg i hvert fall kunne sjekke kupongen.

Vil ikke flytte hjemmefra

Som sagt, så gjort. Da Ryan kom til butikken leverte han kupongen i kiosken i butikken, og kort tid etterpå ropte en venn til han at han vunnet stort. Premien var på 52 981 pund, men det betyr ikke at Ryan kommer til å flytte hjemmefra:

- Jeg får middagen min servert her så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg skulle gjøre det.

I tillegg har han et lite stikk til sin eks-kjæreste som akkurat dumpet ham:

- Nå kan jeg få brukt pengene mine på meg selv til en forandring.

Har du vunnet uten at du vet det?

Det er ikke bare i Skottland det finnes svært mange vinnere som ikke vet at de har fått store premier. Norsk Tipping ringer opp alle sine million-vinnere, men alle premier under en million må spillerne sjekke selv.

Den enkleste måten å sjekke om du har vunnet på er å registrere deg som mobilspiller. Da kan du spille uansett hvor du er mellom klokken 07.00 og 23.50 hver eneste dag, samt sjekke hvor mye du har vunnet hele døgnet.

Her kan du bli mobilspiller, og sjekke om du har penger utestående.

Så spørs det om det er mer sannsynlig at du har vunnet uten at du vet det, eller at du får en tenåring til å rydde rommet. Oddsen er vel omtrent den samme.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken