Gå til sidens hovedinnhold

Terror-mistenkte løslatt

De tre personene som ble pågrepet og fengslet på Heathrow søndag, er i natt blitt løslatt.

Mennene var siktet etter den såkalte antiterror-loven, som ble innført i Storbritannia etter 11. september. AP melder i natt at mennene, som alle er britiske statsborgere, er blitt løslatt.

Foreløpig har ikke politiet kommet med noen offisiell uttalelse, verken omkring omstendigheten til arrestasjonene eller løslatelsene. Det er derfor uklart om mennene ble arrestert i forbindelse med terrorangrepet på London, eller om de på annen måte ble knyttet til terrorhandlinger eller -planlegging.

1700 tips
På en pressekonferanse søndag, ble assisterende visepolitisjef Brian Paddick ved London Metropolitan Police konfrontert med opplysninger om at tre skulle være pågrepet. Han bekreftet dette, og sa det ville være «upassende og kun spekulasjoner» å sette arrestasjonene i direkte sammenheng med torsdagens bombeangrep.

Det skjer ukentlig at mistenkelige personer blir arrestert og siktet etter antiterror-loven på britiske flyplasser.

Fremdeles appellerer politiet folk som var i nærheten av åstedene for de fire bombene å sende inn fotos, mms-bilder og video som ble tatt forut for terrorangrepet. Så langt er det kommet inn rundt 1700 tips til politiet.

Sky News melder i natt at de siste omkomne nå er fjernet fra bussen på Tavistock Square.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken