Gå til sidens hovedinnhold

- Tettey kunne brukket ankelen hans

André Villas-Boas raste mot nordmannens takling på Gareth Bale.

NORWICH - TOTTENHAM 1-1:

Tottenham måtte nøye seg med ett poeng fra kampen mot Norwich, et lag som har blitt nokså gjerrig på baklengsmål etter at Alexander Tettey kom inn i laget i fjor høst.

Etter kampen var det også nevnte Tettey som Tottenhams manager trakk fram.

Det gjorde han imidlertid ikke for å gi nordmannen ros.

Kunne blitt skadet
- Målet til Gareth Bale var vakkert, men han var ekstremt heldig som unngikk taklingen fra Tettey. Den kunne brukket ankelen hans. Jeg er ekstremt skuffet over at han ikke fikk et gult eller rødt kort, sier Villas-Boas ifølge The Guardian.

- Du er nødt til å beskytte det uforutsigbare i den britiske fotballen, og være klar over at spillere som Gareth kan få skader som setter ham ut av spill i seks måneder når folk går over så mye over streken som dette, legger han til.

Villas-Boas gikk rett til dommer Neil Swarbrick etter kampen, uten at kamplederen brydde seg nevneverdig om hva portugiseren mente.

- Nei, han var ikke enig med meg, forteller Villas-Boas, før han utdyper hva han mener om den myndige mannen i svart.

- Naturligvis er dytting og tøffe dueller en del av fotballen, men i blant kan det bli for mye. Det kan virke som om dommeren egentlig ikke skjønner hva som skjer, og dermed lar spillet gå videre, mens han later som at alt bare er del av spillet. Men i mine øyne er det ikke det, fortsetter Tottenham-manageren.

Fantastisk mål
Alexander Tettey slapp altså unna dommer Swarbricks lommekort, noe Chris Hughton mener var helt riktig avgjørelse.

- Jeg må si jeg er overrasket over Andre Villas-Boas frustrasjon. Det så vitterlig ikke ut til å være noe i veien med Bale der han løp forbi alt og alle, mener Norwich-treneren, og skryter av måten utligningsmålet kom på.

- Noen ganger må du bare strekke hendene i været og si at det var en fantastisk mål, scoret av en spiller av ypperste klasse.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken