Gå til sidens hovedinnhold

- Tevez blir svindyr for United

Carlos Tevez kommer til å koste Manchester United dyrt.

Sladreavisen The Sun har regnet på det, og kommet fram til at Carlos Tevez vil koste Manchester United svimlende 38 millioner pund i løpet av de neste fem årene, i lønn, forsikring og diverse avgifter.

Tevez' lønn vil alene utgjøre over 28 millioner pund. United må også betale Kia Joorabchian og hans konsortium som faktisk eier spilleren, ytterligere to millioner pund per sesong. På toppen av det må United betale for en forsikring som sikrer at konsortiet ikke taper penger dersom Tevez skulle bli alvorlig skadet.

Det er ventet at den argentinske spissen skriver under for Sir Alex Ferguson og de regjerende seriemestrene i Premier League etter at Copa America er over. Diverse rapporter i Sør-Amerika går ut på at Tevez allerede har gjennomgått en premedisinsk sjekk for å gjøre overgangen til United mindre smertefri.

Tevez kan ikke vente med å begynne sitt virke i den engelske klubben.

- Det vil være spektakulært for meg å være en del av Sir Alex Fergusons lag. Jeg husker atmosfæren da vi spilte på Old Trafford sist sesong. Det var en herlig følelse å score for West Ham og holde laget i Premier League. Å spillte for United vil helt klart bli stort. Min drøm er å bli et idol i engelsk fotball, og det kan jeg oppnå nå, sier Tevez til The Sun.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua